maandag 28 februari 2011

TPS eerste kerstchallenge

Dit is het tweede bericht voor vandaag, want net is de allereerste kerstchallenge van Tickled Pink Stamps van start gegaan. O, het was zo leuk om weer een kerstkaart te maken... :-)
Ons eerste thema is "traditionele kerstkleuren: rood, groen en goud". Ik heb de super lieve Wilfred the Wombat Christmas gebruikt. De tekststempel heb ik uitgestanst. De stempels en de stans zijn allemaal verkrijgbaar bij Tickled Pink Stamps. Het dp is van My Mind's Eye.
En dit is nou een wombat in het echt. Een buideldier dat in Australië leeft. Je moet natuurlijk wel weten wat je inkleurd, toch?
Ik heb Wilfred ingekleurd met de volgende copic kleurnummer: E47, 44, 43, 42, 41, R22; broek E55, 53, 51; trui G94, 24, 82, 21; muts R59, 37, 35, W3, 1; boom YG99, 97, 95, 93, E49, 29, 27, 25, R59, 37, Y28, 26; achtergrond W8, 5, 3, 1, 00

Als jij ook vast een start wilt maken met je kerstkaarten, doe dan gezellig mee! Gebruik een stempel uit de TPS huis serie en kijk voor alle prachtige kaarten van de andere pink ladies op het challengeblog.

Challenges:
Copic Creations: warm colors
Paperplay: let's get sentimental

Tot morgenochtend, dan ben ik terug voor de nieuwe Spoon Full of Sugar challenge. Druk weekje... ;-)

Gast bij Belle 'n Whistles

Belles 'n Whistles is een twee wekelijkse challengeblog. Je mag meedoen met elke kaart waar je een stempel op gebruikt die ontworpen is door Elizabeth Bell. Dat heb ik twee weken geleden ook gedaan en kwam toen op de eerste plaats in de top 3. Daarom mag ik de maand maart gast ontwerper zijn :-) en dit is mijn eerste kaart...
Het thema van de challenge deze 2 weken is "rood, roze en wit". Ik heb dessinpapier van Magnolia gebruikt. De randpons die ik rechts heb gebruikt is van Fiskars.
De tekststempel is van TPC Studio (verkrijgbaar bij Het Scrapbook Atelier) en de hartjesstempel is van Tickled Pink Stamps. Ik heb pareltjes gemaakt om de tekst heen met een Perlen-Pen cream.
Deze lieve stempel van Belles 'n Whistles heb ik ingekleurd met de volgende copic nummers: huid E11, 21, 00, 000, R21; beer + haar meisje E47, 44, 43, 42, 41, 0000; broek E59, 55, 53, 51, 50; roze R89, 85, 83, 81, RV00, W3, 1, 00; achtergrond W8, 5, 3, 1, 00, R81, RV00.
Op de bloemen heb ik wat Stickles Star Dust gebruikt.

Challenges:
Bunny Zoe's Crafts: spring, flowers everywhere
Ribbon Girls: cream, pink, brown
Sketchy Colors: pink and beige
Stamp Something: something with flowers
Afgelopen vrijdag ben ik samen met mijn moeder naar de Handwerkbeurs in Zwolle geweest. Heerlijk om weer nieuwe inspiratie op te doen. Bovenstaande borduurwerkje is 1 van mijn aankopen, ik gebruik handgeverfd zijden garen wat heel zacht is :-) Ik ben 's avonds meteen begonnen. Je kunt bij NenneDesign het hele borduurwerk zien en eventueel bestellen.

Dat was het weer voor vandaag. Tot gauw!

donderdag 24 februari 2011

Tickled Pink Stamps Challenge #8

Ben heel goed bezig, al zeg ik het zelf, ben alvast kadootjes aan het maken voor de verjaardag van de meester in mei! Goed he? Ach ja, kwestie van plannen... ;-)
Deze week is het onderwerp van de challenge bij Tickled Pink Stamps "tags". Ik heb een boekenlegger gemaakt. Wel een beetje groot uitgevallen, maar dan raakt de meester hem tenminste niet kwijt, lol. Ik heb de stempel Lil Fox Sir Rupert gebruikt, die deze maand nieuw uit is gekomen en verkrijgbaar is in de webshop onder Lil Allsorts.
De grote label met tekst komt uit de Bo Bunny serie "Learning Curve". Verder heb ik restjes dp gebruikt. Sir Rupert heb ik ingekleurd met de volgende copickleuren: E99, 97, W5, 3, 1, 00, YG97, 95, 93; hoed en strik: B39, 37, 34, 32; wandelstok: E49, 47, 44.

Challenges:
Stamptacular Sunday Challenge: SOS (SomeOne Special, in this case the teacher of my boys)
Totally Papercrafts: do it with digi's
Vond het leuk om er ook een pennenblikje bij te maken. Ik heb een blikje van Bonduelle beplakt met dp en muziekpapier.
De meester speelt graag gitaar. Dit vintage plaatje vond ik op internet. De stempel "rock on" eronder  is eigenlijk een sneak peek, deze zal in maart uitkomen bij TPS, samen met nog meer stoere jongens teksten. Ssssst... niet verder vertellen ;-)

Gezellig als je mee doet met onze challenge deze week. Vergeet niet om een stempel uit de TPS serie te gebruiken. De winnaar en top 5 worden nu 1 dag na de start van de nieuwe challenge bekend gemaakt, zodat we de tijd hebben om echt alle inzendingen te bekijken :-)

Tot de volgende blog!

dinsdag 22 februari 2011

Ik ben gespot!

Heel trots ben ik, om te kunnen vertellen dat ik gespot ben door Eline Pellinkhof! De vlinderkaart van mijn vorige bericht is gemaakt met Eline's nieuwste papierlijn en vandaag heeft ze er een foto van op haar blog geplaatst :-) Ik ben blij, blij, blij!

De volgende keer kom ik weer met iets creatief, maar ik kon dit niet voor me houden :-) Tot gauw!

vrijdag 18 februari 2011

HB2U

Daar ben ik alweer! Nu met een kaart voor een vrolijkere gelegenheid dan gisteren: een verjaardag! Het is halverwege de maand en dus wil ik jullie herinneren aan onze wedstrijd "verjaardagswensen" bij The Fuzzy Wuzzy Challenges. Als je mee wilt doen, zorg dan dat een dier/ dieren centraal staan in je project :-)
Alweer een kaart met het nieuwe Eline's Old Fashioned Nursery papier, maar dan heel anders. Het idee voor deze collagekaart zag ik bij Inge en voor de aankleding heb ik inspiratie uit "Eline's Huis" boek gehaald. Heb je wel eens op Inge's blog gekeken? Echt een aanrader, als je van vintage, Eline's Huis en net even anders dan anders houd moet je haar zeker eens een bezoekje brengen!
De vlinders en de tickets zijn stempels van Eline's Huis.

Challenges:
ABC Challenges: olfdashioned
Creative Inspirations: distress
De vlinders heb ik met de naaimachine vastgestikt hierdoor kunnen de vleugels mooi los blijven en komen ze leuk omhoog.

Ook mijn dt collega's hebben zorgen weer voor een boel inspiratie, kijk maar eens op het challengeblog.

Dan heb ik een poosje terug een award gekregen van mijn lieve vriendin Agnes :-)
Lief he? Dankjewel Ag, ik waardeer het erg. Ik wil de award graag doorgeven aan 2 bloggers die ik de laatste tijd steeds meer ga waarderen:
Zarah - op en top vintage en een heerlijke eigen stijl
Karen - heel verfrissend, met prachtig versierde "volle" kaarten

Een fijn weekend, leuk dat je langskwam en tot de volgende blog :-)

donderdag 17 februari 2011

Our deepest sympathies

Vandaag begint er weer een nieuwe challenge bij Tickled Pink Stamps met als thema: use fabric/ gebruik stof. Toen ik deze nieuwe Wombat (een buideldier dat voorkomt in Australië) stempel zag wist ik meteen waar ik hem voor zou gebruiken. Mijn dt vriendin Annika heeft onlangs haar moeder verloren en daarom wilde ik haar graag een condoleancekaart sturen.
Als "stof"  heb ik gekozen voor kant. De tekststempel is van Melissa Frances. Het dessinpapier is van Making Memories en het zwarte papier is colorcore cardstock met geëmboste figuren erop die ik heb opgeschuurd. De takjes zijn gemaakt met een Magnolia stans. De pins heb ik zelf gemaakt door aan een bestaande pin een paar kraaltjes te lijmen.
Deze Wombat kun je ook heel leuk gebruiken voor een verjaardag die je vergeten bent :-) Ik heb hem ingekleurd met de volgende copickleuren: W8, 5, 3, 1, 00.

Challenges:
Copic Creations: warm colors (I used the W-serie)
Simon Says Stamp: make your own embellishments (I made the pins on the above card myself)
Allsorts: it's all about the sentiment
Omdat ik toch bezig was met dit papier, heb ik nog twee kaarten gemaakt. Ik hoop dat ze heel lang in mijn kaartendoos blijven liggen...

Wil je ook gezellig mee doen met onze TPS challenge? Zorg dan dat je een stempel gebruikt uit de TPS serie. Er zijn veel verschillende stijlen verkrijgbaar in rubber en digi!

Tot morgen, dan ben ik terug met een reminder voor The Fuzzy Wuzzy Challenge.

dinsdag 15 februari 2011

Home sweet home

Ik ben zooooo toe aan het voorjaar! Na die paar mooie dagen met zon vorige week heb ik lentekriebels. Gisteren had ik mijn oppasdag. In het weekend heeft hubby voor mij een voorzitje op de fiets gemaakt zodat ik voor het eerst met haar op de fiets naar school kon om de jongens weg te brengen. Ik heb mijn jongens nooit in fietszitjes gehad, omdat wij een tweeling hebben was dat niet praktisch. Wij hadden een fietskar, ook heel leuk, maar een kindje voor op de fiets is wel heel bijzonder!
Mijn project voor vandaag is ook voorjaarsachtig. Bij A Spoon Full of Sugar is ons thema deze week: alles behalve een kaart! Ik heb gekozen voor een wandhanger want ik vind het heel leuk om homedeco te maken.
Als basis heb ik golfkarton gebruikt met daarop een stuk Magnolia dessinpapier. Dit papier heeft een hele leuke en toepasselijke naam vind ik: grandma's wallpaper/ oma's behang! Daar overheen een stuk muziekpapier. De oude briefkaart is dessinpapier van Graphic 45 "Once upon a springtime". Het vogelhuisje is een stans van Tim Holtz.
Deze sleutel is een grungeboard figuur van Tim Holtz, geinkt met Vintage Photo. De letters op de banner zijn gemaakt met een stans... ook van Tim Holtz!
Van ijzerdraad heb ik een hengsel gebogen om de wandhanger op te hangen. Een paar kralen van de Xenos eraan, een gekreukeld lintje (seam binding ribbon van Ribbon Girls) en een label. Met mijn oude typmachine heb ik de tekst "for my tweetheart" op het label getypt.
Challenges:
 

 Ik hoop dat jullie het leuk vonden. Om mee te doen met de challenge en voor meer inspiratie (!!!) kijk op het challengeblog van A Spoon Full of Sugar. Tot gauw!

zaterdag 12 februari 2011

Valentijnskaart

Ah, wat heerlijk om weer eens een Magnolia kaart te maken! Deze Tilda zit in de nieuwste "You are so special" serie. Toen in de kaart aan m'n hubby liet zien zei hij: o kijk, een suikerspin kaart! ;-)
Ik heb het nieuwe Marianne Design papier "Eline's Old Fashioned Nursery" gekocht en wilde er heel graag mee aan de slag.
De roosjes heb ik gemaakt aan de hand van de beschrijving van m'n dt vriendin Emma, die zo lief was om er een tutorial over te maken :-) Ik heb seam binding ribbon gebruikt van Ribbon Girls. Heel leuk lint! Je ziet het ook regelmatig in gekreukte en zelfgeverfde versie in blogland.
Bij het inkleuren van Tilda heb ik de volgende copickleuren gebruikt: huid E11, 21, 00, 000, 0000, R21, 20; haar: E59, 57, 55, 42; roze: R89, 85, 83, 81, RV00, W3, 1, 00, bruin: E79, 77, 74, 71 en achtergrond: W8, 5, 3, 1, 00, RV93, 91.
De tickets zijn gratis digi's van Miss Cutie Pie. Ik heb ze gekreukt, geinkt en met een nietmachine vastgemaakt.

Challenges:
All that scraps Magnolia: the queen of hearts
Creashop Duymelot: met een hart erop
Bunny Zoe's Crafts: love is in the air
Sentimental Sunday: Valentine
Papertake Weekly: met een hart erop
Stamptacular Sunday Challenge: hearts gone wild
Double Dutch: love is in the air
Everybody art challenge: Valentine
Truly Scrumptious: de sketch
Cute Card Thursday: hearts and flowers
Stampin' for the weekend: St. Valentine's Day

Gezellig dat je langskwam om te kijken. En bedankt voor al jullie berichtjes, altijd weer een feest om ze te lezen. Sorry dat ik niet altijd tijd heb om berichtjes terug te schrijven.
Tot gauw!

donderdag 10 februari 2011

TPS challenge #6 en een (kerst)nieuwtje

Allemaal leuke ontwikkelingen op het Tickled Pink Stamps challenge blog. Allereerst zijn er een heel aantal nieuwe stempels, kijk voor de previews op het TPS store blog. Daarnaast starten we op 1 maart een kerstkaarten challenge op het TPS challenge blog. Heb je ook dat je elk jaar denk: deze keer begin ik optijd! Nou, we zullen je een beetje helpen dit jaar ;-)
En vanmiddag start onze nieuwe wekelijkse challenge met als thema: verjaardagswensen. Genoeg nieuwtjes? ;-)
Elke maand introduceert Kellie een serie nieuwe stempels. Op mijn kaart zie je er 1 van, dit is Emilio Fox. Ik vind hem heel geschikt voor een mannenkaart, vind je ook niet?
Het dessinpapier is van BoBunny. De zig-zag bloem is van een stuk papier uit een oud boek.

Even een snelle herinnering, als je mee wilt doen met onze challenge heb je een stempel uit de TPS huismerk serie nodig. Het is misschien wat verwarrend omdat Kellie ook andere merken verkoopt, maar in haar webshop staat bovenaan de lijst een link naar de Tickled Pink Stamps. De TPS omvatten: Cherrie, Lil Lolita and Lads, Lil Pets en Pink Sentiments. Er zijn rubber en digi stempels!
Challenges:
Critter sketch challenge: met een dier erop
Stamp Something: use a digi

Als je tijd hebt, kijk dan ook zeker wat de anderen hebben gemaakt met de nieuwe stempels op het challenge blog. Tot de volgende keer, think {PINK}.

vrijdag 4 februari 2011

Just for you

Happy Friday allemaal!!! Gezellig dat je langskomt kijken op mijn blog.
De kaart van vandaag is mijn bijdrage voor de nieuwe challenge op het Fuzzy Wuzzy blog, waar dieren in het middelpunt staan. Het thema deze week is "Birthday wishes".
Deze week wordt onze challenge gesponsord door Tickled Pink Stamps. Op mijn kaart zie je 1 van de Lil Pets die TPS verkoopt, ze heet "Mollie Mittens with flower". Ze is in dezelfde stijl als de stempels van The Stamping Bazaar en de oudere Motivet stempels omdat die allemaal dezelfde ontwerpster hebben: Marina Neira.
Ik heb mijn paper pad van Basic Grey "Curio" weer gebruikt ;-)
Mollie is ingekleurd met copic sketch markers, met de volgende kleurnummers: Mollie E59, 25, 33, 53, 51, 50, R20; jurk en bloem: R17, 14, 02, 01, 00, W3, 1, 00, YG97, 95, 93, G20
Een paar zelfgehaakte bloemetjes en de randen van het papier zijn gestikt op de naaimachine.
Deze tekststempel komt uit de Valentine sentiment set van TPS en je kunt er een bijpassende stans bijkopen.
Op de achterkant heb ik de restjes papier en het stukje kanten onderzetter wat overbleef van de voorkant gebruikt.

Een fijn weekend en tot gauw!

donderdag 3 februari 2011

Tickled Pink Stamps Challenge #5

De 5e challenge is online op het TPS blog! Deze week dagen we je uit om een pons of meerdere ponsen te gebruiken. Piece of cake, toch? Enne, natuurlijk een Tickled Pink Stamp ;-)
Op mijn kaart zie je "Willow with Flowers", ze is verkrijgbaar als digi- en rubber stempel. Verder heb ik een paper pad van Basic Grey "Curio" gebruikt. De randpons en de 2 vlinderponsen zijn allemaal van Martha Stewart.
De vlinders heb ik op het papier gestikt met de naaimachine en de randen bewerkt met stickles Stardust.
Ingekleurd met copic, met de volgende nummers:
huid: E11, 21, 00, R20, 21
ogen: G24, 82, 40
haar: Y28, 26, 21
roze: R85, 83, 81, W3, 1, 00
bloemen: G99, 94, R27, 24, 22
schoenen: E59, 57, 55, 53
Challenges:
Stamptacular Sunday: whatever
Alsorts: saving nature (I recycled cardboard)
Basic Grey: flower power (I used BG paper pad "Curio")

Kom je gezellig meedoen met onze challenge? Heeeeel veeeeel inspiratie is te vinden op het challenge blog. See you there!