woensdag 15 februari 2012

Love... {Whiff of Joy}

Hoi hoi! Vandaag start er een nieuwe wedstrijd bij Whiff of Joy Challenges. Zin in een leuke uitdaging? Doe dan gezellig mee, er valt weer een leuke prijs te winnen, 15% korting in de Whiff of Joy webshop! Vandaag is trouwens ook de dag dat de verkoop van alle nieuwe voorjaarsstempels van de preview begint :-)
Het dessinpapier is van Basic Grey en de randpons van Martha Stewart (splitpennen in de hartjes gedaan). De bloem en de blaadjes zijn gemaakt met Magnolia stansen. De hartjes met tekst erin zijn gestempeld, een stempeltje van Tickled Pink Stamps, ik geloof alleen niet dat hij nog verkocht wordt... De stempels naast het afdrukje zijn van Marianne Design.
Deze keer heeft Jane een sketch gemaakt die we moeten volgen. Ik heb hem gespiegeld en er een Valentijnskaart mee gemaakt :-)
Bij de kaart heb ik een klein zakje gemaakt met daarin houten hartjes (Xenos). Het label aan het zakje is gemaakt met een Magnolia stans.
 Deze stempel heet "Cupido Henry". Zie je dat tongetje, schattig he? Hij hoort bij de Valentijnserie die in januari is uitgekomen. Ik heb het afdrukje ingekleurd met copic sketch markers. Dit zijn de kleurnummers: E59, 57, 55, 53, 51, 50, R46, 35, 43, 32, 30.
Met deze kaart wil ik graag meedoen aan de volgende challenges:

Bedankt voor je bezoekje en tot de volgende blog!

12 comments, which make me happy!:

Hanneke zei

Wat een super mooie kaart Ingrid! Die afbeelding is zo lief en zo veel mooie details op je kaart! Ik heb trouwens een verjaardagscandy op mijn blog staan! Groetjes, Hanneke

Patricia zei

Leuke kaart Ingrid. Wat een superschattig stempeltje zeg. Je LO van de vorige post was ook errug leuk. Ik herkende je niet van de foto...behalve dan de sproetjes,
Groetjes Patricia

Neline zei

Wat een super leuke kaart weer! Lief stempeltje.
Het zakje is ook leuk erbij.
groetjes
Neline

marion zei

Wat een schitterende bloem en ohhhh Henry is toch zo'n onwijs gaaf muisje ! Prachtig kaartje met veel details, ik ben verliefd op je kaartje, liefs, Marion

Stamping & Paper Crafting with Ingrid zei

Nou ik ga nog lang mee doen aan de challenge. Zolang ik nog niet zulke mooie kaarten maak, als die van jou ;-) Een pracht exemplaar heb je weer gemaakt.

Groetjes Ingrid

Agnes van Hensbergen - agnesstampcards zei

Ben heel blij met het henry kaartje ,je weet henry is mijn favoriet.En leuk dat zakje met hartjes,ik had de stans nog niet eerder gezien.

liefs Ag

Lenie Hempen zei

Wat een geweldig mooi Kaartje Ingrid.
Echt schitterend.

Gr Leny Hempen

Ciska zei

Hele mooi kaart Ingrid, vind het zakje met hartjes ook zo lief :)

Marianne Schut zei

Hai Ingrid, wat een pracht creatie! Deze Henry is ook wel weer ultra lief hoor! Liefs Marianne

Diny Sprakel zei

Hallo Ingrid, wat maak jij mooie Henri kaartjes. Het is toch echt een lieverd. Ik moet ze ook weer eens gaan gebruiken, maar eerst even een paar nieuwe bestellen, ze zijn erg. Je kleurt erg goed met de Copcis, complimenten
Diny

June zei

Stunning! So many gorgeous details!
Hugs, June

Ursula's Kreativecke zei

Hallo Ingrid,
wunder wunder schön, gefällt mir sehr gut.

Liebe Grüße
Ursula

Een reactie posten

Bedankt voor je bericht! Dat waardeer ik echt!
Thanks for leaving a comment, I really appreciate that!