donderdag 2 september 2010

A moment...

Hoi allemaal! Vanavond een wat simpelere kaart ;-) Ik had nog een stukje dessinpapier (My Mind's Eye- Lush) over van mijn zwart-wit opdracht van laatst en dat heb ik gebruikt voor deze kaart. De roze/ zalm kleurige papiertjes zijn van Basic Grey.
De tekststempel is van Fiskars (Het Scrapbook Atelier). Uitgestanst met nestabillities.
Ik heb een randstans van Tim Holtz gebruikt om het roze gebloemde papier te stanzen. De bloemen zijn met de Retro Flower ponsen van EK Success gemaakt. En de vlindertjes met een Martha Stewart pons (3 vlindertjes in 1). Ik heb ze bewerkt met Stickles Crystal.

Ik heb niet echt een "klik" met deze kaart, maar mijn hubby vond hem prachtig... Zo zie je maar weer, smaken verschillen :-) Maar ik vind hem wel ok (de kaart dan he, want dat mijn hubby ok is, daar is geen twijfel over mogelijk... lol).

Challenges:

Nou, ik ga zo naar bed, ben nogal moe. Tot de volgende keer!
Ingrid x

15 comments, which make me happy!:

Anja zei

wow echt heel erg mooi.
En de tekst ook geweldig.
GR Anja:o)

martina's kaartjes zei

wat een mooie, elegante kaart !!! leuke kleuren trouwens om te combineren, een combinatie waar ik me nog niet aan gewaagd heb. Zeker geslaagd,
nog een creatieve vrijdag,
groetjes, martina
x

Miranda zei

Super mooi kaartje !!
Groetjes Miranda

Katinka zei

Zo zie je maar dat je soms zelf niet helemaal tevreden kunt zijn en dat een ander er helemaal weg van is! Ik vind hem helemaal wauw! het gekleurde designpapier steekt lekker af bij het zwart-wit....top gedaan weer!

Fijn weekend !

Liefs
Katinka

Wendy Koorevaar zei

Nou ik vind hem helmaal geweldig hoor! Zo mooi gedaan ook met de tekststempel, het is een hele stijlvolle kaart geworden!

Groetjes,
Wendy

Terry zei

Hai hai Ingrid, nou ik vind hem gaaf hoor meis...dank je wel dat je mee doet met de Simon Says Stamp & Show Challenge van deze week. Ik vind je kaart erg mooi geworden ook met de tekststempel zo in het midden met de touwtjes eraan..helemaal prachtig.
Veel liefs Terry xxxx

Patricia zei

GEEN klik met deze kaart???? Ik vind hem heel heel erg mooi. Dus inderdaad...smaken verschillen. Die kleurtjes...ze passen perfect bij elkaar. Ik verbaas me er steeds weer over hoe je dat toch doet. Enne morgen kom ik niet.
Het is klompenweekend bij ons...dus eeh geen tijd ha ha. Groetjes Patricia

email: Steph@SimonSaysStamp.com zei

I love the colors!! Such pretty flowers :)

Thanks so much for entering the Simon Says Stamp & Show Challenge!!!

-Sarah

Marianne Schut zei

Hai Ingrid, Geen klik met deze kaart???? Wow ik zag hem en was gelijk verkocht!!! Ik vind hem echt geweldig!! Prachtige kleuren en wat een mega mooie tekststempel, prachtig!! Oja zag net dat je de candy bij Inge hebt gewonnen, van harte meid!! Fijn weekend gewenst, liefs Marianne

Riet zei

Wat een schitterende kaart Ingrid,zo mooi papier.

Liefs Riet.

Jacqueline (Sjakkie) zei

Een simpel kaart? Hij is echt prachtig. Hele mooie kleuren en details.
Groetjes van Jacqueline

Adriana zei

Wat een mooie boodschap, en ook zo mooi verwerkt in dat schitterende kaartje. Ik vind de details altijd zó mooi.

groetjes Adriana

Linda zei

Ik vind je kaartje geweldig Ingrid! Helaas kan ik vandaag niet naar Klarenbeek komen. Wens jullie veel plezier! Agnes heeft zo'n prachtige stempelcollectie, daar zit vast veel moois voor iedereen bij! Fijn weekend, Linda.

Marianne-db zei

This is a beautiful card! I love the fall-colors and the sentiment. Thanks for joining SSC this week!
Hugs Marianne

Afke zei

Hoi Ingrid,
Klik of niet, het is gewoon een mooie kaart! Zoals jij altijd mooie kaarten maakt. En je stuurt em vast naar iemand die er heel blij mee is.
Groetjes,

Afke

Een reactie posten

Bedankt voor je bericht! Dat waardeer ik echt!
Thanks for leaving a comment, I really appreciate that!