woensdag 29 december 2010

Happy Bird-day

Tjonge, het is rustig in blogland he? Iedereen is aan het bijkomen van de kerstdagen en nog druk met familie en gezin, denk ik. Gistermiddag hebben wij onze jongens naar opa en oma gebracht waar ze twee nachtjes blijven logeren. Morgen gaan wij daar ook heen om samen appelflappen te bakken, een familietraditie die we graag in ere houden ;-)
Gisteravond hebben we een kip met pesto van AH Excellent in de oven gezet en met z'n tweetjes opgegeten, voor de televisie terwijl we "Boer zoekt vrouw keken" (that's a Dutch TV serie) via Uitzending Gemist. Heerlijk en heel gezellig.
Ik heb voor het eerst een Criss-Cross Pocket Card gemaakt. Wat leuk om te doen, een aanrader! Hier kun je een duidelijk filmpje vinden over hoe je zo'n kaart maakt.
Het dessinpapier is van Eline's Huis en de stempel is ook van Eline (Turtle dove EC0117). De tags links heb ik zelf gemaakt en beplakt met dp en daarna bestempeld, het vogeltje komt samen met de stempel van het meisje.
Hier zie je de grote tag die in de pocket zit. Ook dit vogeltje zit in hetzelfde stempelsetje. De tekststempel is van Whiff of Joy. De vleugels die ik onder de strik heb geplakt zijn gemaakt met een stans van Tim Holtz die "Heart Wings" heet. Alle randen zijn geinkt met distress inkt Vintage Photo.

Challenges:
- Charisma Cardz: pearls and lace
- Simon Says Stamp: time to party/ celebrate
- Totally Papercrafts: time to party
Dit zijn de copickleuren die ik heb gebruikt:
huid: E11, 01, 00, 000, 0000, R20, R21
trui: R39, 37, 35, W8, 5, 3, 1
broek + vogel: E47, 44, 43, 42, 41, W8, 5, 3, 1
haar + laarzen: E49, 79, 77, 74, 71
snavel vogel: YR 14, 12
Ook op de achterkant heb ik de vleugels terug laten komen. Ingrid geeft je vleugels, whoohoo! Of... was het Red-Bull? Lol.
Vanmiddag zijn manlief en ik naar het winkelcentrum gelopen. Bij de kerstwinkel hadden ze 50% korting op alles en daar heb ik deze leuke versierseltjes gescoord! Ik ben vooral blij met de kaneelstokjes die vooraan liggen.
En... toen we bij de Blokker (a Dutch store, sorry ladies...) naar binnenliepen voor een nieuwe hapjespan, zag ik dat ze nieuwe papieren onderzetters hebben. Kijk nou, met ieniemienie kleine roosjes... lief he? Nou, dat maakt je dan weer blij :-)

Wat heeft jou vandaag blij gemaakt? Ik wens je nog veel blijheid toe!
Tot gauw, xx

21 comments, which make me happy!:

martina's kaartjes zei

Ziet er mooi uit ! leuke kaart !
liefs, matina
x

Marianne Schut zei

Hai Ingrid, wat is dit weer een lieverdje! Alles past weer zo perfect bij elkaar! De creativiteit spat er weer van af! Je geeft me inderdaad vleugeltjes hoor met zoveel inspiratie elke keer weer op je blog! Ga zo door meid in 2011! Ik geniet elke keer weer zo van je pracht creaties! Een heel gezellige jaarwisseling gewenst! Liefs, Marianne

Bernadet zei

je eerste criss cross card mag er wezen Ingrid!!

Scrapcreaties Mirande zei

Mooie kaart hoor Ingrid. Ik ga denk ik ook maar even naar de Blokker. Bedankt voor de tip.
Groetjes Mirande

Lorraine A zei

gorgeous card Ingrid :-) the image is adorable and the papers and design are fab :-) the image is very similar to your photo too !!! :-)

Happy New Year and thanks for joining us on the Simon Says Stamp Challenge :-)
luv
Lols x x x

Judith zei

Hallo Ingrid,
Waar zal ik mee beginnen? Met je geweldig mooie kaart, de super gave strik (wat strak, hoe krijg je die zo??), de details zoals het naaiwerk,de tags, stempels, ingekleurde stempel of de hele kaart?
Nou, ik vind het top!

Wij zijn lekker allemaal vrij deze week. Zo relaxed is het hier in huis. Niets moet, veel mag. Onze jongste is bij zijn beste vriendje aan het logeren, onze middelste heeft vanmiddag een vriendje te logeren gevraagd en we hebben net met z'n allen Nanny McPhee gekeken. Een heerlijk Engels sprookje (-:

Wat maakte mij vandaag gelukkig? Vanochtend alle kinderen om ons heen, gezellig met Playmobil aan het spelen en onze oudste achter zijn laptop aan de keukentafel.

Wel te rusten en veel plezier samen met je familie morgen - leuk! groetjes van Judith

scrapeetje zei

blij werd ik vandaag van de top 2000 luisteren in de keuken en ondertussen een verse pizza bakken, samen met vriendinnetje heeeeeeel de lekkere pizza opgegeten, en het is voor herhaling vatbaar hoor!!!
100 keer lekkerder dan een diepvries en een fluitje van een cent!!!
Je kaart is weer een echte Ingrid creatie, mooi en heel veel te bekeijken, een lust voor het oog!!!

Fijne jaarwisseling, wij gaan morgen een dagje naar Antwerpen en vrijdag oliefiguren bakken, bollen worden het bij maar nooit haha!!!

Jeanet van der Lee zei

Die is ook alweer zo leuk zeg, leuk stempeltje ook die van Marianne Design. Ik heb ook één keer een criss cross kaart gemaakt en inderdaad heel leuk om te doen he. Ik vind vooral je gebruikte kleuren ook super leuk bij elkaar gecombineerd. Groetjes, Jeanet

Fleur zei

Hi Ingrid, your card is gorgeous and perfect colours.
Hugz Fleur xXx

Leonie zei

Prachtige Criss Cross kaart Ingrid!! :D De kleuren passen heel mooi bij elkaar en de stempels en embellies zijn echt heel schattig.

Groetjes,
Leonie.

Raf mama’s mini dingen zei

wowwwwwww meid wat een plaatje weer!!en wat een grap zeg!! ik ben vanmiddag ook bij lokker geweest en heb daat dezelfde spulletjes gekocht ....maar ook die doosjes met frutsels hhahahah ......
liefs raffa

Unknown zei

beautiful!!! what a lovely blog you have.. Happy new year!!

Kylie zei

Oh wow Ingrid! How adorable! I love this fold and you've done an amazing job - fabulous!
Hugs
Kylie

Jacqueline (Sjakkie) zei

Wow, wat een super gaaf kaartje weer Ingrid en zo mooi afgewerkt, zoals altijd.
Ik ben gisteren wezen shoppen bij Paper & Pictures in Doorn en dat heeft mij ook het een en ander aan hobbyspulletjes opgeleverd en daar was en ben ik heel blij van.
Fijne jaarwisseling en tot volgend jaar.
Groetjes van Jacqueline

Neline zei

Wat een prachtige kaart Ingrid! Super leuke details.
Heerlijk samen met manlief op de bank "hangen" zulke momenten zijn kostbaar. Leuke spulletjes heb je gescoord! Daar kan je toch helemaal blij van worden?
Hele fijne jaarwisseling en alvast de beste wensen!
groetjes
Neline

Katinka zei

Had ik net een heeel lang berichtje zitten tikken ..druk ik op ESC! Heel het berichtje weg! pff.... Tja....wat had ik ook alweer geschreven? Zal het nu maar even in het kort doen ;)

Oké, had het over je kaart....ie is weer geweldig! Je hebt hem weer tip top voorzien van de fijnste details, super!

Wat heerlijk dat de boys er niet zijn en jullie even tijd voor jezelf hebben,lekker genieten! Maak er morgen een gezellig dagje van , onder het genot van een lekkere appelfap....og twee....of drie....

Wij gaan morgen naar mijn schoonouders alwaar ik ook oliebollen en flappen ga bakken...mjammie, heb er zo'n zin in!
De kids blijven daar dan 2 nachtjes slapen!

Ik wens jullie een prettige jaarwisseling toe en een mooi , creatief maar vooral liefdevol 2011 !

X
Katinka

Riet zei

Wat schitterend gemaakt Ingrid,lief die stempel,mooi ingekleurd.
Heel mooi papier.

Fijne jaarwisseling en een gezond 2011.
Liefs Riet.

Gem zei

a beautiful creation! Thanks for joining in our Pearls and Lace challenge this time at Charisma and good luck! Gemma :)

Stressed Stamper zei

Beautiful - love it. Thanks for joining in at TPC - Good Luck.
Sarah - Stressed Stamper

debby4000 zei

Wonderful, fabulous card.
Thank you for joining us at Simon Says Stamps Challenge.
luv
Debby

stephanne zei

Hahahaha, Ingrid gives you wings? Why, thank you, lol!! Love this gorgeous project of yours, the colours are amazing and I love the details that you have added, stunning in every way!! That trip to the market was well worth it too, those cinamon sticks look delicious!!
hugs, stephanne

Een reactie posten

Bedankt voor je bericht! Dat waardeer ik echt!
Thanks for leaving a comment, I really appreciate that!