zaterdag 13 augustus 2011

Terug van vakantie...

Wow, da's lang geleden dat ik hier was! We zijn al een paar dagen terug van vakantie maar ik kon mezelf er nog niet toe zetten om een bericht te plaatsen. Na zo'n lange tijd voelt het alsof ik met iets "groots" moet komen, maar ik heb niets groots... Ik kan wel een foto laten zien van waar ik op vakantie mee bezig ben geweest.
Dit is een detail van een sjaal waar ik een hele poos geleden mee ben begonnen. Inmiddels zitten alle vierkantjes aan elkaar en ben ik bezig met de rand. Word vervolgd...

Ik ben niet zo'n vakantieganger, dat wil zeggen; ik ben nogal een huismus en hou niet zo van veranderingen. Maar vakantie helpt je ook om vastgeroeste gewoontes op te merken en eventueel aan te pakken. Ondanks dat we wel de laptop bij ons hadden ben ik er de laatste weken echt even uit geweest. En dat gaf me de mogelijkheid om wat na te denken, onder andere over mijn blog.

Voor de vakantie schreef ik al dat ik mijn roots in het scrapbooken weer meer wilde oppakken, en dat wil ik nog steeds. Ik hou van foto's maken, herinneringen vastleggen, een verhaal "schrijven". Daarnaast lijkt het me heerlijk om meer te bloggen over dagelijkse dingen die ik doe of zie. Meer "just talking...". Hierdoor zou mijn blog ook meer een familie dagboek worden, zou dat niet super zijn? Ik werd tot dit idee geïnspireerd door Lucy van Attic 24. Zij is echt een ster in het praten over dagelijkse dingen. Bij haar is het zelfs leuk om te lezen dat ze vanmorgen een Latte Macchiato in de tuin heeft gedronken :-)
 Om maar meteen met het "just talking" te beginnen heb ik vandaag een paar foto's gemaakt van wat nieuwe huisdecoratie ;-) Leuke poef he?
 En dit kussen vind ik echt geweldig, de kleuren en de geborduurde afbeelding...
 De kandelaar stond in de koopjeshoek met 75% korting!


 Dit kussen is van jute, net als de poef.
Ik heb ook een paar chrysanten op mijn nachtkastje gezet. We hebben net een nieuw bed gekregen en willen de nachtkastjes nog graag schilderen... ooit. En op den duur komt er ook nieuw behang, weet niet in welke stemming ik was toen we dit huidige behang uitzochten, maar daarna heb ik nooit meer diezelfde stemming gehad...

Nou, een boel foto's van ongebruikelijk dingen he? Hoop dat jullie het wel inspirerend vonden. Binnenkort laat ik een paar vakantiefoto's zien. En natuurlijk meer "creatieve" foto's :-)
Tot gauw!

7 comments, which make me happy!:

Judith zei

Hallo Ingrid,
Nou, inderdaad, lang geleden, maar ook voor mij. Ben ook net terug van vakantie en schrijf hier mijn eerste reactie in drie weken (-:
Lijk me leuk om op jouw blog van alles en nog wat te lezen, goed idee. Heb je ook iets aan je lay-out gedaan, de rand bedoel ik dan? (maar sorry, als je die al had, lag het echt aan mijn blogpauze...)
Groetjes en een fijne zondag,
Judith

Agnes van Hensbergen - agnesstampcards zei

Mooi je granny's maar ook de poef en kussens,we mailen gauw een keer.
Lfs ag

corry'kaart zei

hartstikke leuk om te lezen en zien waar je zoal mee bezig bent, en ja zou ik zo zeggen ieder zijn ding:-))
groetjes van corry

Astrid zei

Leuk hoor wat je allemaal laat zien, echt inspirerend vind ik.
Groetjes en nog een fijn weekend.
Astrid

Liberta zei

Hai Ingrid,

Fijn dat je weer terug bent.Zeker als je zelf vakantie niet zo hoeft.
En wat een leuk idee om een soort familie dagboek te maken waar wij allemaal van mee mogen genieten. Vind ik altijd leuk om te lezen. Je schrijft ook leuk vind ik moest lachen om je stemming van je slaapkamer en dat je daarna nooit meer in die stemming was. Dat vind ik humor.
Meis bij mij is alles roosjes mijn kids vinden paps zielig dat hij dat maar leuk mag vinden. hihihihi.

Ik kijk uit naar je foto's met verhalen.

fijne zondag geniet ze liefs, Lieb

Chantal zei

Heerlijk toch, lekker een beetje over alledaagse dingen babbelen in je blog? Het gehaakte kussen vind ik erg mooi trouwens!

Groetjes,
Chantal

Annemieke zei

Ziet er allemaal heel erg leuk uit!! Super.
Groetjes, Annemieke

Een reactie posten

Bedankt voor je bericht! Dat waardeer ik echt!
Thanks for leaving a comment, I really appreciate that!