zaterdag 26 mei 2012

I love... vintage

Lekker veel foto's om te laten zien vanavond! Ik heb weer gesmash*t :-)
De foto die ik heb gebruikt is er 1 met een verhaaltje erbij. In het voorjaar was ik een keer bij de kringloop winkel in Apeldoorn aan het snuffelen, toen ik werd aangesproken door een journalist van de krant. Hij wilde me wat vragen stellen en een foto nemen. Ok, prima, maar na die ochtend heb ik er nooit meer aan gedacht. Tot dat ik op een dag op school werd aangesproken door een moeder die zei: "Ik zag jou op de website van de kringloop winkel!!!"
Ik: "Nee!!!" 
Zij: "Ja, echt! Werkt je daar of zo?"
En toen dacht ik pas weer aan het voorval met de journalist. Blijkbaar hadden ze hun foto's beschikbaar gesteld aan de Kringloop winkel. Toen ik thuis kwam heb ik meteen gekeken, blijk ik op de voorpagina van hun website te staan! Wie weet heb ik ook wel in de krant gestaan, geen idee want ik heb er niet op gelet... (kijk peinzend om me heen) Misschien ben ik wel beroemd! (veer nu enthousiast omhoog) Nee, dan had ik het wel gemerkt... (zak weer in elkaar)
Nou ja, beroemd of niet beroemd, het was een leuke foto om te smash*en ;-)
Heel veel verschillende spulletjes gebruikt op deze pagina's. Ik heb het rode Smash*book.
 Op de linker pagina heb ik een envelop geplakt die ik zelf heb gemaakt van een stuk behang dat ik van mijn vriendin kreeg, mooi he? Dichtgeplakt met een stukje washitape. Erop een paar kledinglabels en een ouderwetskleurige strik van satijnlint. Het gele kantje onder de envelop heeft mijn moeder vroeger nog gebruikt om langs een lakentje te naaien waar ik als baby onderlag... aaaaaahhh...
 Nog een pagina uit een oud boek gebruikt en een paar yo-yo's van stof gemaakt met de Clover Yo-Yo maker. 
 Deze cijfer briefjes vond ik in de kantoorboekhandel, zijn bedoelt voor in een winkel denk ik, zoals je ook een nummertje meekrijgt bij de stomerij geloof ik (kom ik bijna nooit). Het lintje onderaan de foto zat bij een Mollie Makes Magazine.
De randen van de foto heb ik geschuurd met de fijne rasp op de Prima Marketing distresstool (ziet er uit als een eeltrasp). Het tape op de foto is van Making Memories en zit in hun Smash* collectie.
 In de envelop heb ik een krantenknipsel en journaling gedaan.
Tot zover mijn Smash* pagina's met mijn "beroemde" foto ;-)
Genieten jullie ook zo van deze heerlijke dagen? Mooi weer en nog een extra lang weekend ook. Fijne Pinksterdagen!

8 comments, which make me happy!:

Anoniem zei

Hallo Ingrid,
Wat een mooie pagina weer :-)
Fijne pinksterdagen!
Groetjes Claudia

Jokiedebeer zei

Hoi Ingrid, dat ziet er mooi uit zeg, geweldig al die verschillende dingen bij elkaar plakken voor een mooi geheel. En leuk joh je verhaal over de foto.
groetjes joke

Mieke zei

Haha, wat een verhaal! Leuke foto wel!
Wat heb je dat weer mooi gedaan in je smash book!

Annika zei

Ziet er helemaal super uit! Je bent nu een BB-er: Beroemde blogger. Prachtige smash-pagina hoor, erg leuk al die details. ZO leuk om te lezen dat je overal een verhaal bij hebt... geweldig!
Fijn pinksterweekend, geniet van het prachtige zomerweer!

Groetjes Annika

Lenie zei

Wat een prachtige bladzijde weer uit je smashbook, lees je verhalen met erg veel plezier.
Groeten Lenie

Riet zei

Wat prachtig gemaakt Ingrid.

Liefs Riet.

Annefleur zei

Hoi Ingrid, ik kwam toevallig jouw verhaal tegen op het smashaholic blog. Je maakt leuke pagina's! Ik heb sinds twee dagen het rode smash book en vind het helemaal geweldig. Groetjes Annefleur

A Casa di Ale zei

CIAO INGRID, MI PIACCIANO TANTISSIMO I TUOI QUADERNI DEI RICORDI IN PARTICOLARE I FIORELLINI DI STOFFA
CIAO ALE

Een reactie posten

Bedankt voor je bericht! Dat waardeer ik echt!
Thanks for leaving a comment, I really appreciate that!