zondag 3 juni 2012

Movies {Sew Sweet}

2 Nieuwe Smash* pagina's. Niet helemaal mijn stijl geworden maar dat klopt ook, want het gaat ook over iets wat niet mijn ding is... enge films kijken! Mijn hubby houdt daar wel van en ik zit dan aan de eettafel te scrappen (o ja?) maar onbewust luister ik toch mee. En ik kan helemaal niet tegen horror, nare dingen, martelingen, oorlogsgeweld enz. Vaak zijn het best goede films, met een goed verhaal (zegt hij) maar ik hou er gewoon niet van... Ik zet liever een ontspannend muziekje op. Dus heeft hij al een koptelefoon gekocht, de schat :-) Maar nou blijkt die het niet te doen, het is een draadloze koptelefoon en er zit 1 of andere stoorzender bij ons in de buurt :-( Toch maar zo'n ouderwetse met snoer kopen, want het gaat toch ook om mijn ontspanning! We komen er wel uit hoor ;-)
 De doodskop op de linker pagina zat in een set grungeboard figuren van Tim Holtz en ik had niet gedacht hem ooit te zullen gebruiken, maar nu paste hij goed bij het thema! Ik heb hem bewerkt met Distress crackle paint.
De knoopjes zijn van Sew Sweet, net als het lint en het touw aan de tag.
Nog een gestreept lintje en pompon band, ook uit de Sew Sweet webshop.

 Dit hartje heb ik gemaakt met verschillende laagjes stof. Het kant is van mijn moeders bruidsluier :-) Het zwarte en grijze vilt is van Sew Sweet, net als de rode knoop. Het idee voor deze hartjes kwam ik tegen op facebook bij Charms Creations. Ze maakt en verkoopt hele leuke embellishments voor scrapbooking en kaarten. Je kunt haar blog hier bekijken.
De vleermuis heb ik gestempeld met zwarte inkt en daarna bewerkt met clear embossingpoeder. Leuk effect, doe ik eigenlijk veel te weinig!

Nou, dat was hem weer. Morgen ben ik terug met een kaart hier en een kleine tutorial op het Whiff of Joy blog. Tot dan!


Gebruikte materialen:

9 comments, which make me happy!:

Riet zei

Wat heb je dit weer prachtig gemaakt Ingrid.

Liefs Riet.

Riet zei

Wat heb je dit weer prachtig gemaakt Ingrid.

Liefs Riet.

Mariken zei

Hey, wat een heftige pagina! Ziet er stoer uit hoor, behoorlijk scary!
Groetjes Mariken.

Sientje zei

haha manen zijn ook allemaal hetzelfde ;) Al vind ik het wel weer heerlijk om CSI te kijken. Maar dat is misschien meer omdat de misdaad wordt opgelost. Maar goed je smashpagina's zijn wel leuk geworden. Leuk de filmstrip en je hartjes die zijn echt helemaal toppie hoor.

jokiedebeer zei

Leuk gedaan Ingrid, Lastig he als je iets maakt wat je eigenlijk tegenstaat. Mijn ding is het ook niet, hoor dat soort films.

groetjes joke

corryskaart zei

hoi ingrid
wat heb je dat mooi gemaakt de enge dingen maar zo gemaakt dat ze niet eng overkomen:-))
groetjes van corry

Sanne zei

Heel erg gaaf! Vooral dat hartje, die ga ik onthouden zeg! Ik hou ook helemaal niet van enge films. Ik ben ook van de romantische comedies.

Liefs Sanne

Anja zei

Het is weer heel erg leuk geworden samen.En ik heb ook helemaal niks met deze films.Maar om er zo een smash pagina van te maken is geweldig!!

Groetjes

Kellie zei

WOW Ingrid this is absolutely amazing! You amaze and inspire me every post! Thank you so much for linking up to my smashing Sunday post!

xxx

Een reactie posten

Bedankt voor je bericht! Dat waardeer ik echt!
Thanks for leaving a comment, I really appreciate that!