woensdag 5 december 2012

Sinterklaas en December Daily-dag 1

Vandaag vierden de jongens Sinterklaas op school. Wat een feest! Hieronder eerst wat foto's van de intocht.
Sint en Pieternel kwamen aan met de ambulance omdat Pieternel haar arm in het gips heeft. De ambulancebroeder kwam goed van pas toen Pietje Verliefd last kreeg van zijn hart omdat juf Corine zijn huwelijksaanzoek afwees ;-)
Ruben had het lootje getrokken van Virginia en zij wilde graag o.a. een notitieboekje. Bij de HEMA heb ik een craftkleurig boekje met elastiek gekocht, maar deze moest natuurlijk nog gepimpt worden!
Nadat iedereen zijn kadootje had uitgepakt moest je raden wie jouw lootje had getrokken. Het grappige was dat Virginia meteen wist dat Ruben of Jesse haar getrokken moest hebben. "Want jullie moeder maakt altijd dit soort dingen!" Haha :-)))
Afgelopen zondag heb ik een begin gemaakt met mijn December Daily. De eerste pagina is gescrapt! Op 1 december hebben wij 's avonds pakjesavond gevierd en dat moest natuurlijk vermeld worden.
Afgelopen donderdag kreeg ik leuke post helemaal uit Australië, van Kellie Winnell. Rechts zie je haar kerstkaart, mijn eerste van dit jaar! Het papieren envelopje wat je links ziet heb ik op mijn December Daily pagina gebruikt. Ik had een stempelset van Technique Tuesday gewonnen op haar blog, daar komt de "memories" stempel op de envelop vandaan.
Maar dat was niet alles wat in haar pakje zat :-) Onlangs heeft ze 2 eigen stempelsets laten fabriceren en die had ze er ook bij gedaan! Hierboven zie je er 1 van. Thank you Kellie, you're so sweet! :-)
Ik heb verschillende stempels uit deze set gebruik, dat laat ik hieronder zien.

 Ik hoop dat je wat inspiratie hebt kunnen vinden om zelf ook aan de slag te gaan. Of misschien was het "gewoon lekker foto's kijken" :-)
Fijne (Sinterklaas)avond verder en tot de volgende blog!

4 comments, which make me happy!:

Sanne zei

Wat heb je het notitieblokje gaaf gepimpt! Super mooi! Je eerste daily is ook top! Zo te zien hebben je jongens zich goed vermaakt vandaag. Mijn collega-juf wees Piet ook al af... Die heeft toch ook pech hè! Gelukkig is hij uiteindelijk met de meisjes-Piet getrouwd. Jij bent ook goed verwned zeg, bofkont!

Liefs Sanne

Erica ♥ zei

Jeetje wat is er een boel leuks te zien op je
blog, zit met plezier te kijken hoor, wat een
mooie creaties allemaal en een gezelligheid !

Lieve grtjsss Erica ☼

Anja zei

OH wat leuk zeg.Jammer dat mijn meiden alweer sinterklaas voorbij zijn.En je DD vind ik echt geweldig leuk.Leuke post ook.

Lieve gr Anja

marion zei

schitterend kadootje, grappig dat ze direct wist dat jij het gemaakt had, prachtige foto's en een superleuke start van je december daily, knuf, xxx, Marion

Een reactie posten

Bedankt voor je bericht! Dat waardeer ik echt!
Thanks for leaving a comment, I really appreciate that!