woensdag 20 februari 2013

Happy B-day

Een poosje geleden (lang geleden in januari eigenlijk...) maakte ik deze kaart voor de verjaardag van onze lieve oppas Amy. Nog helemaal niet aan toe gekomen om deze hier te showen! De foto is niet top, het was al donker en de kaart moest met de post mee... Maar ik heb hem wat lichter kunnen krijgen met fotobewerking.
 Het dessin papier is van Carta Bella. Een paar knoopjes en wat karton toegevoegd... een gehaakte doily en prachtig rozen lint, dat heb ik gekregen van Debbie Dolphin uit Engeland :-)
De ronde hierperdepiep stempel is van Noor! Design.
Deze digistempel is van Saturated Canary. Ik heb haar in lichte tinten gekleurd met de volgende copics:
huid: E13, 11, 00, 000, 0000, R21, 20, R85
roze: R85, 83, 81, RV00, 10, 000
ogen: B97, 93
haar: E59, 55, 51
rood: R89, 85, 83
grijs: W5, 3, 1, 00
armbanden en ring: E57, 55, 51
Deze gehaakte lap zou eigenlijk een hesje voor mezelf worden, maar inmiddels vind ik dat niet meer zo'n goed idee, qua model (ik ben er al... een hele poos mee bezig), dus ik maak er nu maar een babydeken van, kan ik hem verkopen of kado doen.
Een relax momentje gisteren. Na een paar uur wassen en strijken even chillen op de bank met de Mollie Makes die net op de deurmat was gevallen (inmiddels is hij ook in het Nederlands verkrijgbaar bij o.a. Bruna).
Gisteren liet ik een heleboel foto's zien, maar ik vergat de foto's van mijn aankopen op de Handwerkbeurs! Een super gaaf haakboek, een borduurpakketje, links een stukje groen borduurlinnen. Die ronde dingen zijn ijzeren kettingen die je zelf nog kunt pimpen, daarnaast kabelbreinaalden, een toerenteller en een draad-door-de-naald-haal-apparaatje ;-) En houten breinaalden, heerlijk!
En kijk eens naar deze heerlijke stofjes! De onderste is een prachtige stretchstof waar ik een broek voor mezelf van ga maken. Ik hou van kleur, da's wel duidelijk! En jij? Hou je ook van kleur of juist meer van de Rivièra Maison stijl? Ik las vandaag in een tijdschrift dat dat woord in de top 5 staat van meest gezochte woorden op Marktplaats in de rubriek "huis en inrichting".

Tot blogs!

7 comments, which make me happy!:

Jenine zei

Wauwww je kaart is prachtig Ingrid!! Ook erg mooi met een gehaakte doily erbij, super!!

En wat een gave aankopen op de beurs heb je gedaan. Was zeker erg druk op de beurs?
Die stof voor je broek is ook super zeg! Weet niet of ik het zelf zo zou dragen, ben met broeken toch meer van het effen en gebloemd erop, maar zag het al heel veel in de winkels hangen...dus wie weet gaan we overstag :-)

Laat jij het resultaat nog zien als het af is? Ben er wel heel benieuwd naar.

Liefs Jenine

jolanda zei

mooie kaart

Colien zei

Gave kaart laat je ons weer zien, mooi! En leuke spulletjes heb je gekocht, daar word je dan helemaal blij van, nietwaar?!
En wij ook; je maakt er vast weer fantastische creaties mee, die wij dan weer mogen bewonderen op je blog :)
grtz.Colien

Alyce Kit and Clowder zei

oooh just stunning ingrid! what a beautiful design...i just love those pinks and your colouring of her is gorgeous!

marion zei

Mooie fotos en schitterend kaartje, leuk die gehaakte bloemmies die je verwerkt, liefs, Marion

Hanneke zei

Wat een prachtige kaart zeg! Heel mooie kleuren en die gehaakte bloem is mooi zeg! Wat een leuke aankopen heb je gedaan op de beurs, die lapjes zijn echt mooi! Ik ga zelf aankomend weekend naar de Crea Doe Hardenberg, ik heb mijn verlanglijstje al klaar :p. Groetjes, Hanneke

Marrie zei

Hallo Ingrid,

Ik vind je kaart weer prachtig hoor en wat heb je leuke dingen gekocht op de beurs veel plezier er mee meid.

Lieve groetjes Marrie

Een reactie posten

Bedankt voor je bericht! Dat waardeer ik echt!
Thanks for leaving a comment, I really appreciate that!