vrijdag 11 oktober 2013

Geboortekaartjes

Het is een beetje een gewoonte geworden om samen met mijn vriendin Natadja een geboortekaartje te maken als er iemand in haar naaste omgeving is bevallen. We begonnen toen haar zus was bevallen, da's al weer even geleden...
 ... en later maakten we deze kaart toen haar vriendin beviel van een zoontje.
 Ze wil altijd proberen om de kleuren van de kinderkamer of het geboortekaartje aan te houden. Links zie je het geboortekaartje, handgemaakt door een Stampin'up demonstratrice, erg leuk! Toevallig heb ik dezelfde pons van Stampin'up en die hebben we dus gebruikt.
Het dessinpapier komt uit een blokje van de Action.
En een paar weken geleden beviel Natadja's andere zus, ook van een jongetje; Dex. Dus wij weer aan de knutsel... ;-)
Hier is het dessinpapier van Webster's Pages en we hebben een stans van Marianne Design gebruikt voor het "uitgescheurde notitieblaadje". De kinderwagen is gewoon gemaakt met een ronde stans waar we 1/4 deel uitknipten en een klein stukje van een taartrondje onderuit lieten piepen.
Na 3 jongens kaarten (de eerste kan ik zo snel niet terug vinden) ben ik benieuwd of er ook nog meisjes geboren gaan worden!

4 comments, which make me happy!:

Sanne zei

Twee heel verschillende kaarten, maar ik ben van beide helemaal weg. Ja, hier momenteel ook bergen geboortekaartjes. Ik kan het allemaal niet meer bijhouden. Gelukkig ook wel wat meisjes.

Liefs Sanne

mgoll88 zei

Thats very wonderfull creations, nice work!

LG
Michaela

Kaartenkraam zei

Wat een schattige kaartjes, ik vind de kleurencombinaties heel erg mooi!

groetjes van Ank

Inge zei

Wat een super leuke geboortekaartjes!

Een reactie posten

Bedankt voor je bericht! Dat waardeer ik echt!
Thanks for leaving a comment, I really appreciate that!