woensdag 21 mei 2014

Tas gemaakt van spijkerbroeken (nr. 3)

Mijn eerste echte opdracht is klaar! Een spijkerbroeken tas gemaakt voor Sanne, de dochter van mijn vriendin. Wat een heerlijk gevoel, zo'n eerste verkoop :-)
 Ze kwam zelf met etiketten en materiaal dat ze verwerkt wilde hebben op de tas. Dat maakte het een echte uitdaging, maar ook leuk!






 Natuurlijk ook netjes gevoerd, met meerdere binnenvakjes.
En maandag maakte ik er nog een sleutelhanger aan, voor de leuk. Gisteren is hij naar de nieuwe eigenaar verhuisd :-) Missie volbracht, hihi.
Geniet van het zonnetje vandaag!

11 comments, which make me happy!:

Miranda Staring zei

Wat vind ik dit gaaf! Volg je al een poosje en geniet altijd enorm van wat je allemaal op je blog laat zien. Wat ben jij veelzijdig, geweldig!

Aartje zei

Wat leuk gedaan, met een prachtig resultaat. Je kunt verdiend genieten van het zonnetje. ☀️☀️☀️
Groeten, Aartje

Lia zei

wat een prachtig "collectersitem" heb je gemaakt.....en zo keurig netjes alle details afgewerkt....ben een beetje jaloers op je.......ik zal nooit zo close worden met mijn naaimachine, al zouden we elkaar maar aardig vinden dan was ik al heel erg blij...maar vrees dat zelfs dat er niet in zit en dat het bij af en toe een recht stukje zoom zal blijven voor ons beiden........

Judith zei

GAAAF, Ingrid! Ik volg je nog steeds en kom zeer regelmatig op blogvisite, al reageer ik zelden. Sorry daarvoor, maar ik geniet wel van je blogposts!
Iets wat ik graag zou willen kunnen is naaien. Jij hebt hier wel een GEWELDIG werk verricht, super!

renate50 zei

Ganz tolle Taschen hast du hier gezaubert, Ingrid !!! Da haben sich die Jungen sicher riesig gefreut. Du hast zu allem soviel Talent. Mach weiter so - ich schaue sehr gern in deinen Blog! Renate

Antoinette van Schaik zei

Knap gemaakt, dit is niet het simpele “knip de pijpen af en stik ze dicht” spijkerbroek tasje... En dan al die details en de mooie voering. Super gemaakt, Complimenten!

Vera de Gries zei

Wat een gave tas! Echt top! Ik heb nog een paar spijkerbroeken liggen, dus wie weet, oooooit!

juf Leej zei

Erg leuk!

Karina Bunkenborg zei

I Love your bags they are so beautiful!

daan s hobbyblog zei

wauw wat leuk!

mgoll88 zei

very fantastic!

LG
Michaela

Een reactie posten

Bedankt voor je bericht! Dat waardeer ik echt!
Thanks for leaving a comment, I really appreciate that!