dinsdag 14 februari 2017

Boekfeestje van Mooi van draad

Bij het schrijven van dit bericht moest ik steeds weer even glimlachen, want wat was het genieten op het Instafeesje van Nienke! Ter ere van haar nieuwe boek "Mooi van draad" vierde ze een boekfeestje en ik had het geluk daar bij aanwezig te mogen zijn. Dus 's ochtends vroeg op weg naar Zwolle, naar het gezellig handwerkwinkeltje Rits-in!
 Daar werden we ontvangen met koffie en thee en heerlijke zelfgemaakte kwarktaart naar een oud familierecept, welke ook te vinden is in het boek. Smullen!
 Met een tiental dames die waren uitgenodigd haakten we aan een project uit het nieuwe boek: het make-up tasje. Nou ja, eigenlijk kwam er van haken niet zoveel omdat het zo gezellig was om samen te kletsen... verder dan 27 lossen ben ik niet gekomen ;-)
 Tussen de middag kregen we een heerlijke Hollandse lunch.

 En wat zijn we verwend! Naast het boek kregen we ook genoeg garen voor 4 projecten! Ik hoef me  niet te vervelen de komende tijd ;-) Niet dat ik daar last van had natuurlijk...
Daarnaast kregen we een leuke koffielepel van RICE, een leren sjaalriem en wat kleine goodies. 
Ik heb de spullen nog niet opgeruimd. Het staat in mijn boekenkast in en naast de groene mand (die ik kocht bij Kunst en Klieder in de Sassenstraat in Zwolle) zodat ik steeds als ik het zie nog even kan nagenieten ;-)

Fijne dag!

4 comments, which make me happy!:

Annabel zei

Wat een vrolijke plaatjes, super leuk! Ik zag op ig ook al veel positieve reacties over het boek, ik geloof dat ik het vloerkussen heel gaaf vind :-) En ik kan me voorstellen dat je de spullen nog niet wil opruimen, ziet er veel te gezellig uit!

Verie - Vestywo zei

Heerlijke blogpost, en wat ben je een bofbibs met al dat moois en leuks! Geniet ervan.

Lieve-Groetjes,
Verie

Colien zei

Ziet er gezellig uit, heerlijk al die fleurig gekleurde foto's! Ben nu al nieuwsgierig naar je creaties met al die mooie garens....
grtz.Colien

Creative Creations zei

Heey, ik wil je blog heel graag volgen. Ik ben de pagina wel 5 keer op en neer geweest, maar kan nergens een knopje "volgen" vinden. Behalve 1, waarvoor ik moet inloggen via FB. Is er geen andere manier om je te volgen?
Groetjes!

Een reactie plaatsen

Bedankt voor je bericht! Dat waardeer ik echt!
Thanks for leaving a comment, I really appreciate that!