dinsdag 15 februari 2011

Home sweet home

Ik ben zooooo toe aan het voorjaar! Na die paar mooie dagen met zon vorige week heb ik lentekriebels. Gisteren had ik mijn oppasdag. In het weekend heeft hubby voor mij een voorzitje op de fiets gemaakt zodat ik voor het eerst met haar op de fiets naar school kon om de jongens weg te brengen. Ik heb mijn jongens nooit in fietszitjes gehad, omdat wij een tweeling hebben was dat niet praktisch. Wij hadden een fietskar, ook heel leuk, maar een kindje voor op de fiets is wel heel bijzonder!
Mijn project voor vandaag is ook voorjaarsachtig. Bij A Spoon Full of Sugar is ons thema deze week: alles behalve een kaart! Ik heb gekozen voor een wandhanger want ik vind het heel leuk om homedeco te maken.
Als basis heb ik golfkarton gebruikt met daarop een stuk Magnolia dessinpapier. Dit papier heeft een hele leuke en toepasselijke naam vind ik: grandma's wallpaper/ oma's behang! Daar overheen een stuk muziekpapier. De oude briefkaart is dessinpapier van Graphic 45 "Once upon a springtime". Het vogelhuisje is een stans van Tim Holtz.
Deze sleutel is een grungeboard figuur van Tim Holtz, geinkt met Vintage Photo. De letters op de banner zijn gemaakt met een stans... ook van Tim Holtz!
Van ijzerdraad heb ik een hengsel gebogen om de wandhanger op te hangen. Een paar kralen van de Xenos eraan, een gekreukeld lintje (seam binding ribbon van Ribbon Girls) en een label. Met mijn oude typmachine heb ik de tekst "for my tweetheart" op het label getypt.
Challenges:
 

 Ik hoop dat jullie het leuk vonden. Om mee te doen met de challenge en voor meer inspiratie (!!!) kijk op het challengeblog van A Spoon Full of Sugar. Tot gauw!

25 comments, which make me happy!:

Emma and Susan zei

OMG....this is amazing Ing, I love everything about it....all the little embellies are perfect, its just so pretty!!!! What a gorgeous gift this would make....LOVE IT!!!
Big hugs
Em
xxx

Linda zei

Wauw Ingrid! Echt helemaal geweldig deze wandhanger! Superrrrrr mooi gemaakt, zoveel prachtige details! En ja, het voorjaar en weer lekker naar buiten, daar zijn we allemaal wel aan toe geloof ik! Hopelijk laat de lente niet lang meer op zich wachten. Fijne dag. Groetjes, Linda.

Neline zei

wauwwww.....ik val bijna van mijn stoel!! Wat geweldig heb je dit gedaan!! Helemaal superssss.
groetjes
Neline

Patricia zei

Zoals altijd heb je ook dit weer prachtig gemaakt Ingrid. Leuk idee om een wandhanger te doen. Het is iets heel anders en superleuk om thuis te showen...geweldig. Je hebt me op een idee gebracht. En tja wat het voorjaar betreft..ik kan niet wachten tot het zover is.
Groetjes Patricia

Astrid zei

Wow heel apart zeg dit schilderijtje of wandhanger of hoe je het ook wilt noemen, ik vind het super super mooi gemaakt.
Groetjes Astrid

Kylie zei

Ohhhh - Ingrid! This is just amazing! I love all of the amazing details - a fantastic work of art.
Hugs
Kylie

hobby@Janet zei

wauuwwie wat een prachtige wandhanger!
En gezellig zo`n kleintje voorop de fiets !! hihi moest gelijkt aan die van mij denken (nu bijna 16 en 12) Die kon je echt niet voorop hebben haha...ze hingen altijd opzij om achteruit te kijken hahaha...Dus ik had ze al snel achterop!
En met een tweeling is dat natuurlijk nog weer anders ! Mijn vriendin had de twee dames ook altijd in een kar! Nou een heel verhaal..

Groetjes Janet

Louise zei

Oh my god...this is BEAUTIFUL beyond words Ingrid!! Love this and the vintage feel you´ve added :)
That bird from TH looks so gorgoues on here :)
Hugs

Nicole zei

Wat prachtig!!

Heidi zei

This is beautiful!
Lots of gorgeous details:)
Hugs, Heidi:)

Sue zei

Oh this is beautiful! I love the birdhouse and the papers are lovely. With the flowers and the bird and feather it is just perfect!

Hugs
Sue xx

Mirande zei

Wauw Ingrid, wat ziet deze wandhanger er weer geweldig uit.
Groetjes Mirande

Jane zei

WOW!!!! This is absolutely stunning Ingrid!!! Love all the details! thanks for joining us at Simon Says Stamp, hugs, Jane x

Sonya zei

Oh Ingrid, your wall hanging is adorable, I love your detailed work, you are soooo clever! Thankyou for the lovely comments you so kindly left on my blog. I'm totaly 'in love' with the Tickled Pink Stamps!

Dan zei

So much detail to admire here! The Design Team are really pleased that you joined us for the Simon Says Stamp and Show Challenge this week - Thank you!

TaraG zei

OH MY GOSH!!!! Ingrid, this is absolutely STUNNING! WOW! I just love this wall hanging so much, hun! You did an amazing job and I love all the little accents and embellies the feathers are fabulous and the bird and bird cage are so sweet! LOVE it!!!!!!
Hugs,t

Jacqueline's Weblog zei

Wat een super mooi hanger heb je gemaakt, er valt zoveel te zien! Hij is prachtig!
Groetjes van Jacqueline

Sylvia zei

What a fabulous creation:-))

debby4000 zei

Oh WOW this is gorgeous, wonderful details.
luv
Debby

Inge zei

Je wandhanger is geweldig! Wat een heerlijke details weer, je knoopjes op het vogelkooitje bijvoorbeeld :) Heerlijk hè, fietsen met een kind voorop, ik denk er echt mee weemoed aan terug:) Fijne dag!

email: Steph@SimonSaysStamp.com zei

Very nice!!! I love the different layers here. That feather is gorgeous too!

Thanks so much for entering the Simon Says Stamp & Show Challenge!!!
-Sarah

Bunny Zoe's Crafts zei

Beautiful project Ingrid, The details are so pretty and I love the birdcage, Big Hugs, Nikki x

Nancy zei

This is beautiful!!!
Thank you for joining us at the Simon Says Stamp & Show Challenge!

patriziawithaz zei

This is absolutely outstanding - fabulous - gorgeous x Everything about it is perfect x

newfiecrafter zei

Wow this is gorgeous so much detail love the papers and the bird cage just sets it off .
Marilyn

Een reactie posten

Bedankt voor je bericht! Dat waardeer ik echt!
Thanks for leaving a comment, I really appreciate that!