woensdag 30 maart 2011

December groetjes

Vandaag laat ik jullie mijn 2e kerstkaart van dit jaar zien, voor de 2e kerstchallenge van Tickled Pink Stamps. Deze challenge loopt een hele maand, dus tijd genoeg om mee te doen! Het thema deze maand is "jingle bells".
Het dessinpapier komt uit een paper pad van Basic Grey "Jovial". De grote sneeuwster is uitgestanst met een Spellbinders stans en de kleine heb ik gemaakt met een pons van EK Success. De tekststempel is van Eline's Kerst.

Challenges:
ABC-challenges: R is for roses
Basic Grey Challenge: recycle something (I recycled an old bookpage and cotton fabric, I used "Jovial" dp)
Op deze close-up zie je de laagjes wat beter. Onder de stempel heb ik een stukje grof geweven katoen geplakt. Aan de tag heb ik een strik gemaakt met seam binding ribbon (van Ribbon Girls) dat ik wat heb gekreukeld en heel licht met distress inkt Vintage Photo heb bewerkt.
Dit is "Christmas Candy Cane Cherrie" en ik heb haar ingekleurd met copics. Pfff... dat was nog niet makkelijk deze keer! Ik had in mijn hoofd hoe het moest worden, maar op papier wilde dat niet lukken... Rood is mijn lievelingskleur, maar dat vind ik ook de moeilijkste kleur om met copics te kleuren. Ik wilde dat het vintage en zacht over zou komen. Dit was zo'n moment dat ik wilde dat ik met distress inkt kon inkleuren... Ik moet het gewoon een keer gaan proberen denk ik.
Ik heb deze copickleuren gebruikt: huid E11, 21, 00, 000, 0000, R21, 20; haar E59, 25, 33, 53, 51; jurk R22, 21, 20, 01; zwart/ grijs W5, 3, 1, 00; candy cane R89, 46, 24; achtergrond W8, 7, 5, 3, 1, 00.
Om jullie te laten zien dat ik echt niet denk dat het al bijna december is en dat ik echt wel weet dat het voorjaar is; hier een paar lente foto's om van te genieten! Gisteren heb ik een poosje in de tuin gezeten. Met een kopje thee erbij een tijdschrift gelezen en Muis (onze kat) lag ook te genieten.
Narcissen in de tuin.
En narcissen binnen op tafel! Deze kreeg ik gister van mijn zoontje, hij had ze samen met oma geplukt. Je had hem moeten zien staan met z'n lieve koppie en dit bosje bloemen achter zijn rug verborgen... zucht :-)
Op school leren de jongens op dit moment een heel leuk liedje, waarin ook gezongen wordt over narcissen. Luister het maar eens op YouTube. Je word er gegarandeerd vrolijk van!
En met dit natuurschoon sluit ik mijn bericht voor vandaag af. Morgen ben ik weer terug met mijn Tickled Pink Stamps kaart voor onze gewone wekelijkse challenge. Tot morgen!

13 comments, which make me happy!:

Anda zei

Weer een prachtige kaart met veel leuke details. Wat ligt die poes lekker te genieten in het zonnetje :)

Gr. Anda

Mette zei

Beautiful card. Loving the elements and layout and your colouring is stunning.
Daffodils - always makes me smile cos spring is here and it's getting warmer (we hope).

Hugs,Mette

Patricia zei

Je hebt helemaal gelijk Ingrid. Ik heb je liedje geluisterd op You Tube en inderdaad ik ben helemaal blij. Maar niet alleen door dat liedje hoor ook door je kaartje. Hij is zoals altijd weer erg leuk. Ik vind het knap dat je een kerstkaart kunt maken in het voorjaar.
Groetjes Patricia

Lau W zei

Oh such a nice card ! And your shots are beautifiul !
xxx

Welkom bij Happy Stamper zei

oooh wat een lief kaartje en wat een heerlijke foto's zeg, ja als je nu weer naar buiten kijkt, is dat lente gevoel wel weer even verdwenen hihihihhi...

lieve groetjes
angelique

Liz's creative corner zei

Ah this is lovely ingrid, gorgeous details and layout, thanks for joining us at basic grey, hugs Liz xx

Judith zei

Vrolijk vrolijk vrolijk is jouw blogpost van vandaag, Ingrid!
Leuk, jullie gezinnetje onder aan de pagina (-:
groetjes Judith

Linda zei

Heel mooi kaartje Ingrid! En het inkleuren vind ik weer supers gedaan hoor! Kan niet zien dat je het lastig vond met die roodtinten. Al die laagjes zijn ook erg mooi en dat lint vind ik erg gaaf! Wat een vrolijke lente foto's heb je gemaakt! Geloof dat het dit weekend ook weer heerlijk weer gaat worden, dat wordt genieten dus! Groetjes, Linda.

Anoniem zei

Beautiful card Ingrid, the image is lovely. Thanks for joining us at The ABC Challenge. Sue C x

Scrapcreaties Mirande zei

Het is in mijn ogen nog wat vroeg om kerstkaartjes te maken maar ik vind je kaartje wel weer super hoor. Heel erg mooi gemaakt.
Groetjes Mirande

Riet zei

Prachtige kaart Ingrid,super stempel,mooi papier en kleuren.

Liefs Riet.

Minna zei

So beautiful card, I like very much;-) Thanks for joining at The ABC challenge and good luck:)

Hugs, Minna

Jo Nevill zei

Hi Ingrid

Many congratulations. You won our recycling challenge over at BasicGrey Challenges ! Could you please email us so that we can tell you how you can claim your voucher from Simon Says Stamp !

Hugs,

Jo x

Een reactie posten

Bedankt voor je bericht! Dat waardeer ik echt!
Thanks for leaving a comment, I really appreciate that!