dinsdag 5 juli 2011

Vlindertjes...

Deze slinger met vlindertjes en andere dingen kan mooi voor het raam hangen, bijvoorbeeld :-) Of aan de kast, of langs een spiegel...
Deze week mocht ik het thema bij A Spoon Full of Sugar kiezen en het is "stitching/ naaien" geworden. Dat kan met de hand of met de naaimachine, het mag echt zijn maar ook nep! Dus iedereen kan meedoen.
Ik mocht ook een gastontwerper uitnodigen en heb niemand minder dan Louise Fraenell weten te strikken! Zij is een enorme inspiratie voor mij en ik was zo blij dat ze "ja" zei toen ik haar vroeg mijn gast te zijn :-) Ze is ook dol om stiksteekjes op haar kaarten en ze heeft echt een kunstwerkje gemaakt voor deze challenge, dus vergeet haar geen bezoekje te brengen en wat lieve woorden achter te laten :-)
Even een close-up zodat je kunt zien dat er echt een naaimachine aan te pas is gekomen! Ik heb dessinpapier van My Mind's Eye gebruikt en stempels van Eline's Huis die ik daarna heb uitgeknipt.
Voor dit bolletjes neem je 5 rondjes, je vouwt ze dubbel en plakt de halve cirkels dan aan elkaar. Voordat je de laatste 2 halve cirkels dichtplakt leg je het lint ertussen.
Dit stempeltje is van Tickled Pink Stamps en zit in een sentiment set. Ik zie nu dat dit hangertje verkeerd ligt voor de foto, aan de andere kant van de strik zit een knoop die je nu niet ziet. Nou ja...
Dit is de onderste vlinder, ook eerst gestempeld en toen uitgeknipt. De blauwe vlinder in de slinger is gestanst met een nestabillitie uit wolvilt.
En zo ga ik de slinger kado geven.

Met deze creatie wil ik meedoen met de volgende challenges:

Een fijne dag verder en tot blogs!

12 comments, which make me happy!:

Astrid zei

Heel leuk bedacht Ingrid, echt een leuk kado.
Groetjes Astrid

Kellie zei

WOW this is a fantastic idea Ing! And I have just started using my sewing machine that I can not get enough of on my cards as you will see, so you will be seeing me there that's for sure!

Hugs Kellie

Louise zei

Hi Ing!
So today is finally here! :) I have been waiting and longing for this day to come ;) THANK you soooo much from the depth of my heart for thinking of me :)
I have had loads of fun and it is a great honor!

You have created the most gorgeous windowdisplay :) But I guess you can hang this uberbeautiful creation just about anywhere ;) Love the colours, they marry very well :) And the ribbon and all of those through the roof beautiful butterflies :) Amazing hunny!

Hugs!

Janna zei

Wat een mooi cadeau. Degene die hem krijgt kan daar superblij mee zijn lijkt mij. Heel erg leuk bedacht ook.

groetjes,
Janna

Neline zei

Dat is een geweldig leuk kadi, super gemaakt.
Groetjes
Neline

Neline zei

Kadi=kado.........natuurlijk:)

Fleur zei

A truly gorgeous creation Ingrid.
BIG HUGZ Fleur xXx

Riet zei

Ohhh Ingrid,zeker leuk gemaakt.

Liefs Riet.

Ingrid zei

Wat een leuke vrolijke slinger is het zo geworden. Daar word je wel vrolijk van, als je deze cadeau krijgt.

Groetsels Ingrid

Carrie zei

wow..this is amazing..really pretty xx

Katinka zei

Hoi !

Ben ik even niet op je blog geweest, zie ik dat je weer geweldige dingen hebt gemaakt!
Ook deze slinger is weer erg leuk!

X
Katinka

Bernadet zei

wat ziet dit er leuk uit Ingrid

Een reactie posten

Bedankt voor je bericht! Dat waardeer ik echt!
Thanks for leaving a comment, I really appreciate that!