zondag 30 oktober 2011

Kerststal {Whiff of Joy- preview/ Sew Sweet}

O, het is bijna zover! Het is bijna 1 november en dan kunnen jullie allemaal genieten van de ontzettend leuke nieuwe stempels die op die dag uitkomen bij Whiff of Joy. Op deze kerstkaart nog een preview van een nieuwe stempel. Deze is zooooo leuk...!
 Het dessinpapier is van Eline's Winterhuis. Het creme kleurige kant, het witte seam binding ribbon en de knopen komen allemaal uit de Sew Sweet webshop.
Het rode dessinpapier heb ik vastgezet met tissues tape van Tim Holtz. Mijn inspiratie voor deze kaart heb ik gehaald van de blog van Frences, die in het dt van Eline zit. Prachtige dingen maakt ze!
 Ik heb het tafereeltje met de volgende copickleuren ingekleurd: Henry E47, 44, 43, 42, 41, 40, R21, E11, 01, W8; hooi Y28, 26; stal E59, 57, 55, 53; dieren W7, 5, 3, 1, 00, E39, 37, 33; poppetjes E11, 000, E79, 74, 70, B39, 37, 35, R37, 32, V99, 95, 91, G28, YG67, G21.
 Ook deze vlaggetjes stempels zijn onderdeel van de November release. De bijpassende stans (3-in-1) staat nu al in de shop.
De zilveren ijster/ bloem is gemaakt van een bierblikje dat ik heb opengeknipt. Deze tip kreeg ik van Anette toen ze tijdens haar vakantie bij mij in de winkel kwam shoppen. Bedankt voor de tip Anette!!!
Je moet wel heel voorzichtig zijn omdat de rand van het geknipte blik heel scherp is. Ik heb het eerst met een wat oudere nestabillitie geprobeerd, dat ging goed en toen met deze creatable van Eline's Winterhuis. Ik denk dat deze iets te gedetaileerd is voor het blik want ik heb hem er een paar keer doorheen gedraaid, maar de kleine stukjes stanst hij niet uit. Maar zo vind ik het resultaat eigenlijk ook heel leuk!
Voor deze kaart heb ik mijn nieuwe distress tool gebruikt. In plaats van de randen inkten, heb ik ze nu "gevijld". De distress tool is te koop bij Het Scrapbook Atelier in Klarenbeek en heeft meerdere functies.
Op bovenstaande detailfoto kun je goed zie hoe ik de randen van het dessinpapier heb geschuurd en daarna opgeruwd met een mesje.

Nou, ik hoop dat jullie het weer gezellig vonden hier ;-) Bedankt voor je bezoekje! En tot gauw.

15 comments, which make me happy!:

chrilvian zei

och wat een mooike
hhmmm ik heb nog een chizzel-it van provo craft in mijn kast liggen...zal ik die ook maar ff weer proberen

Riet zei

Schitterende kaart Ingrid,wat is dat een leuke stempel,zo mooi ingekleurd.
Prachtig papier en details.

Liefs Riet.

angeleef zei

Wat een ongelooflijk knappe kaart met zoooooveel leuke details! Echt ik weet niet waar eerst kijken. Gelukkig voor al die aparte foto's, dan heb ik zeker niks gemist.
En dat blikstansje is echt geweldig!!!
Groetjes
** Evi **

Anoniem zei

een plaatje weer!! gaaf dat bierblik ding zeg ..... liefs raffa

Diane zei

Prachtige kaart Ingrid. Ik hou wel van dit soort kaarten, alleen kost het mij dus nog echt teveel tijd om dit in elkaar te zetten.
Gaaf om al die kerstkaarten al voorbij te zien komen.
Tot gauw,
groetjes Diane

Neline zei

Geweldig, wat een prachtige kaart heb je weer gemaakt!
Helemaal supers, je blijft er naar kijken.
groetjes
Neline

Anneke zei

Wauw Ingrid, ik vind deze kaart echt prachtig!! zoo mooi om naar te kijken, wie wil er nu zo geen kaartje krijgen met kerst :) hihi.. Zoveel mooie details, zou er uren naar kunnen kijken :)
Groetjes Anneke

corryskaart zei

net als wat mijn voorgangster schrijft,hier kan je echt heel lang naar kijken en dan nog zie je steeds iets nieuws
groetjes van corry

Agnes van Hensbergen - agnesstampcards zei

mooi hoor,mooi gecombineerd met het papier en blik

lfs ag

Mariken zei

Wat maak je prachtige kaarten Ingrid!
Je hebt er weer een volger bij!
Gr-jes Mariken.

marion zei

ohhh wat een schatje zeg !! kan niet wachten tot ze uitkomen, ze zijn weer jummie !! Je hebt er een schitterend kaartje meegemaakt, prachtige stijl heb je. Liefs, Marion

Lenie Hempen zei

Hoi Ingrid

Wat een schatje van een kaart.
Echt een lieverdje.


Gr Leny Hempen

Annika zei

Wat een prachtig resultaat Ingrid! Het is idd een superleuke stempel. Leuk idee ook van t bierblikje, resultaat is echt gaaf.

Groetjes Annika

Katinka zei

Prachtige kaart Ingrid! Mooie stempel en leuke details!

Groetjes
Katinka X

Sandra zei

Beautiful card
Sandra

Een reactie posten

Bedankt voor je bericht! Dat waardeer ik echt!
Thanks for leaving a comment, I really appreciate that!