dinsdag 31 januari 2012

Natuurschoon

Nog even geen handwerkje maar wat natuurschoon... ook leuk!
Toen ik vanmorgen (in de kou!) van school naar huis fietste kwam de zon prachtig rood boven de huizen uit. Maar ik moest nog naar de AH en naar de markt, dus tegen de tijd dat ik thuis kwam en een foto kon maken, was hij al niet rood meer... maar alsnog wel mooi!
 Deze vijver ligt achter onze tuin en vanmorgen zwom daar een koppel zwanen in. Wist je dat een zwanenkoppel altijd bij elkaar blijft?
 Er ligt een heel dun laagje ijs op het water en op de foto hieronder zie je dat de voorste zwaan zich hier een weg door baant met zijn poot. Ik denk tenminste zijn poot omdat ik het wel een romantische gedachte vindt dat hij de weg voor haar vrijmaakt ;-)

Nu ga ik snel verder, want ik ben met verschillende creatieve projecten bezig. Dus binnenkort laat ik weer wat zien. Tot gauw!

9 comments, which make me happy!:

Katootje55 zei

Wat heb jij mooie foto's gemaakt... Dit moest men wat vaker doen. Eventjes tijd voor zichzelf nemen en de rust van de natuur tot zich door laten dringen. Een ogenblik weg van het jachtige leven!!

Groetjes, Toos

Patricia zei

En ook daar ben je een kei in.....foto's maken!!!
Heel mooi. Groetjes Patricia

Astrid zei

Inderdaad een foto waard, dit plaatje. Heerlijk. Als ik s ochtends nu in het half donker langs de weilanden fiets, zie ik ook al die lieve schaapjes en geniet hier elke dag van. Zal ook eens een foto hiervan maken als het wat lichter wordt, want nu zul je ze op de foto niet zien.
Groetjes Astrid

Annemarie en Merit zei

schitterende plaatjes.

groetjes annemarie en merit

Anoniem zei

ok hier ook even een keer een reactie van mij, mooie foto's zeg! Facebook heb ik overigens wel mieke koerts-tichelaar sta ik op, nou even kijken of het me gaat lukken dit te plaatsen en dan op naar school, doei doei, xx Mieke

Annika zei

Wat een prachtige foto's Ingrid! Wat leuk ook dat je ze met ons wilt delen, super! Geweldig ook dat zwanenkoppel, geloof ook helemaal dat het mannetje de weg vrijmaakt voor zn vrouwtje. Dat hoort toch ook gewoon zo? ;) Geniet nog maar volop van die mooie natuur bij jou in de buurt! mag ik je nog een technisch vraagje stellen: hoe krijg je die grillige "randjes" om je foto's? Ziet er zo mooi uit!

groetjes Annika

Leny Hempen zei

Wat een prachtige foto's Ingrid.
Ook van dit moois kan ik enorm genieten.
Echt schitterend.

Gr Leny Hempen

marion zei

Wat een prachtige foto's. Dank je wel voor het delen van dit moois. Liefs, Marion

Maia zei

Hoi Ingrid,

Ik was op google aan het zoeken naar een ideetje voor theezakje en boekenlegger en kwam op jouw prachtige blog terecht!
Wat een mooie dingen maak ji zeg!
Ik ga je maar eens snel volgen.
Een heel fijn winterweekend!
Lieve groet Maia

Een reactie posten

Bedankt voor je bericht! Dat waardeer ik echt!
Thanks for leaving a comment, I really appreciate that!