zaterdag 19 mei 2012

Flowers {Sew Sweet}

Op facebook ben ik lid van de Smash*aholics group. Een groep waar leden hun Smash* inspiratie met elkaar delen, heel gezellig. Als je ook van Smash*en houdt en op facebook zit, kun je lid worden van de groep om inspiratie op te doen en om jou creaties te uploaden!
Dit weekend heeft Kellie, eigenaar van de groep, 2 verschillende 24-uurs challenges bedacht zodat we een echt Smash* weekend kunnen hebben :-) Vanaf dat de westrijd bekend wordt gemaakt heb je 24 uur om mee te doen en je creatie te delen. Just for fun... leuk he?
 De eerste challenge is: gebruik lint, kant, twine (touw) en stof. Ik heb 2 artikelen van Sew Sweet gebruikt; het prachtige groene kant en het centimeter lint.
Deze groene pagina's staan in het rode Smash*book, mochten jullie daarin geïnteresseerd zijn.
 De roze houten tulpjes zijn beplakt met stof. Ik kreeg ze via de post van een vriendin uit Friesland, die we afgelopen zomer op de camping in Luxemburg tegekwamen :-) Dankjewel Corine!
Het poezieplaatje heb ik gekocht bij www.psikhouvanjou.nl. Het gele kant achteraan komt uit de oude doos van mijn oma.
De stempels van Some Odd Girl zijn zo leuk! Ik was ze bijna vergeten omdat ik zo druk ben met Whiff of Joy, maar nu zag ik een leuke facebook challenge voorbij komen op hun blog en dat motiveerde mij om weer eens een SOG plaatje in te kleuren! Voor de wedstrijd moet je heldere en vrolijke kleuren gebruiken.
Ik heb de volgende copic kleurnummers gebruikt: huid E13, 11, 01, 00, 000, R21, 20; haar E18, 19, 15, 11; ogen E27, 25, 23; groen G28, 46, 82, 34, 40, 20; roze R85, 83, 81, RV00; bloemhartjes YR23.
Een stukje hout waar ik "flowers" op heb gestempeld en uit de hand geknipte vlaggetjes met bakers twine. 

Ik ga nog even genieten van het mooie weer buiten en de vogels die zingen (behalve dat ene vogeltje dan waar Muis vanmorgen mee thuis kwam... bah!).
Fijn weekend verder en tot gauw :-)

16 comments, which make me happy!:

Sientje zei

Dat ziet er fleurig uit zeg. Leuk ook al die kleine details zoals het houtje en de vlaggetjes. Het stempelafdrukje past perfect. Dus Leuk gemaakt!

Wil zei

Het is een compleet plaatje zo hoor. Lekker fleurig. Wat een leuke stempel ook. Mooi ingekleurd en het past er precies bij.
groetjes, Wil

jokiedebeer zei

Het is weer een pracht werkje geworden, best leuk dat smashen (lijkt wel of ik het over tennis heb nu zal het vast verkeerd geschreven hebben hahah)

groetjes joke

Riet zei

Wat prachtig Ingrid.

Liefs Riet.

Lenie zei

Wat een prachtige pagina weer in je smash book.
Erg fleurig en mooi van kleur, leuk ook alle details die je gebruikt.
Groeten lenie

chrilvian zei

moooooii
leuk he die some odd girls stamps
ik kon helaas door andere dtopdrachten niet bezig met opdracht...want ook het campinggebeuren is weer aan de gang, dus vandaag voor het eerst weer naar de sta caravan
ppssst heb ook nog ff distressmarkers gekocht...die zijn makkelijker mee te nemen naar de camping. en kan dan lekker oefenen
nu nog geduldig wachten op de nieuwe vintage wojstempels. Ook deze week een poging doen om de lentekit te gaan gebruiken

xxx en fijne avond

Marianne Schut zei

Hai Ingrid, een fleurig geheel weer! Super leuk hoor! Aaaaaaa, arm vogeltje.... Liefs Marianne

knutselheks zei

Hoi Ingrid,

wat een kleurrijk projectje! ik krijg er gewoon de lentekriebels van!

groetjes knutselheks

Anoniem zei

Wat is het weer mooi gemaakt. Leuk met de bloemen, en natuurlijk met dit weer buiten, geniet je dubbel zo veel van bloemen en "groen"

Groetjes Claudia

Lenie Hempen zei

Dat ziet er weer mooi en fleurig uit Ingrid.
Echt schitterend.
Heb een fijne zondag.

Gr Leny Hempen

Nathaly zei

Ik ben hier lang niet meer geweest. ik was alweer vergeten hoe grappig en inspirerend je blog was. Leuk te zien dat er niks veranderd is. Integendeel. het is nog leuker geworden. De polo voor je zoon is GAAAAAF! wat een perfecte afwerking. Lijkt zo uit de winkel te komen en geweldig hip met die verschillende stofjes. Je smashwork is ook zo leuk. En de HOPE kaart is ook fantastisch. Leuk, Ingrid. Nathaly

Louise zei

Hi Ing!
WOW! I´ve heard about that smash aholics page on Facebook! You guys seem to have a lot of fun! I don´t even have the faintest idea as to what it is but I must say I love what you´ve done here! Absolutely gorgeous! Smashing coloring, loads of pretty and perfect details too :)

Hope you´re doing well!
Hugs

Katootje55 zei

Jouw smashboek roept op tot navolging...Ben zomaar geneigd er ook een te kopen. Maar ja, je kunt niet alles hè??

Groetjes,
Toos

♥ Sonja Bekker ♥ zei

Super Ingrid!!

Onwijs leuk en ook zo heerlijk om wat van je af te schrijven,leuke dingen maar ook mindere.
Soort van alle dagen boek.
Ik vind dat je het leuk en kleurrijk maakt,ik krijg eigenlijk ook wel de kriebels,maar er bestond( kwam uit) jaren terug een soort gelijk boek,eigenlijk heb ik er nooit iets mee gedaan,best jammer.

Wie weet ik ga eerst een op FB kijken;)
bedankt voor het delen.
Liefs Sonja

Chantal zei

Wat een kleurrijk geheel, super hoor!
Groetjes,
Chantal

Anja zei

Heel erg mooi. Past preciesbij elkaar. En ik denk dat ik ook maar eens even op facebook ga kijken naar die Smash groep.

Groetjes Anja

Een reactie posten

Bedankt voor je bericht! Dat waardeer ik echt!
Thanks for leaving a comment, I really appreciate that!