zondag 12 augustus 2012

Strand... of niet?

Op Nu.nl stond dat het vandaag een perfecte stranddag zou zijn. Dus... wilden we vanmiddag naar het strand in de buurt van Noordwijk. Na de dienst in onze gemeente vertelden we dat aan een vriendin en die keek ons medelijdend aan: 'Nou... sterkte! Ik hou niet van die warmte en van pal in de zon zitten. En dan eerst nog zo lang in de auto en iedereen gaat daar heen, al die drukte daar kan ik niet tegen...' Martijn keek haar aan en zei: 'Mmm... wij eigenlijk ook niet!'
In de auto hebben we met gezamenlijke instemming besloten dat we niet vandaag maar morgen naar het strand gaan (daar twijfelden we al tussen). Morgen zullen er iets meer wolken zijn en het is maandag dus het zal niet zo druk zijn. Het gaf een gevoel van bevrijding ;-) We hoeven nu geen spullen te pakken, we hoeven niet lang in de auto te zitten, we hoeven ons niet druk te maken of de parkeerplaats vol is. We kunnen heerlijk rustig in de tuin genieten en straks gaan we bbq-en. Tjonge, wat is het toch heerlijk om thuis te zijn :-)
Foto van Muis die ook geniet van het thuis zijn :-)

2 comments, which make me happy!:

Astrid zei

Maar goed dat je niet gegaan bent hoor, wij wilden ook hier op het strand van Texel, altijd plek zat natuurlijk, maar je wordt bijna gezandstraald zo hard waait het hier, niet lekker hoor. Ook wij zijn lekker thuis gebleven en zitten heerlijk op ons terras kijkend naar alle mensen die voorbij fietsen.
Heerlijk is het om thuis te zijn. Ben het helemaal met je eens.
Groetjes Astrid

Sanne zei

Wij zijn vandaag wel naar het strand geweest. Weliswaar een nepstrand bij ons in de buurt, maar we hadden gelukkig geen last van de file's bij het echte strand. Ik heb genoten van het gezelschap van vrienden op mijn laatste vakantiedag! Fijn dat jullie ook van jullie dag genoten hebben. Veel plezier op het strand morgen!

Liefs Sanne

Een reactie posten

Bedankt voor je bericht! Dat waardeer ik echt!
Thanks for leaving a comment, I really appreciate that!