maandag 17 december 2012

Letterbak huisje gepimpt

De laatste tijd ben ik bezig geweest met het pimpen van een letterbak huisje. Zoooo leuk om te doen! De basis is een houten huisje, helemaal klaar om te verven of, zoals ik heb gedaan, te beplakken. Op de achterkant zitten al 2 schilderijhaakjes zodat je het ook op kunt hangen. Deze leuke huisjes, en nog meer home deco artikelen, zijn te koop bij Scrap-Co in Klarenbeek.
Het dessinpapier dat ik heb gebruikt is van Riddersholm (Scrap-Co). De voorranden heb ik beplakt met washitape, ideaal. Mijn huisje is helemaal in het thema "naaien" gepimpt. Erg leuk om voor elk kamertje iets nieuws te verzinnen ;-)
 De paspop is een stans van Tim Holtz. Voor het aankleden heb ik inspiratie opgedaan op het blog van Jazme, prachtige rijkversierde dingen maakt zij!
Voor de rok heb ik 3 pagina's uit een oud boek gebruikt. Eerst heb ik de randen geponst met een Martha Stewart randpons, daarna heb ik ze alledrie afzonderlijk geplooid en toen op elkaar geniet. De nietjes heb ik weggewerkt met het kant en het pomponband.
 De garenklosjes heb ik bewerkt met distress inkt Vintage Photo en sommigen met Walnut Stain. Het knopenkaartje rechts onderin is een stans van Eline's Huis met daarop bijpassende stempels (Marianne Design) en knoopjes van Scrap-Co. Het Singer naaimachine hangertje middenonder, het spiegeltje halverwege links en de garenklosjes zijn van Scrap-Unlimited, te koop bij Scrap-Co.
 Ik heb het spiegeltje op een stuk kant gelegd. Alles is vastgelijmt met Tacky Glue.
In het kamertje rechts zie je een flesje, een lamp en een hangertje van Tim Holtz. Onderin een stukje muziekpapier, wat bloemen en een bingomuntje. Op de achtermuur heb ik een vintage afbeelding geplakt van Marianne Design (Scrap-Co), die zit op een A4 vel.
 De zolderverdieping heb ik van bovenaf gefotografeerd. Het schaartje zit samen met het naaimachine hangertje en nog wat charms in 1 verpakking. Links ligt op een stukje vilt een gestempeld papiertje (Eline's Huis stempelset "naaien", die heb ik in de dit huisje steeds gebruikt). Aan de muur hangt een klok, gemaakt met een Marianne Design stans. Ik heb de klok eerst uitgestanst, toen embost en daarna getamponeerd.
Langs de rand van het dak heb ik pomponband gebruikt (Scrap-Co).
Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren vandaag. Heel graag tot kijk!


PS bedankt voor alle leuke, lieve, hartverwarmende reacties :-)

11 comments, which make me happy!:

Ans Gilbert zei

Hoi Ingrid,

Wat is dit geweldig mooi...helemaal te gek..al die leuke naaispulltjes en het paspopje zó mooi aangekleed...wat een prachtig huisje is dit..ben er weg van...

Liefs van Ans

Astrid zei

Holiemolie, wat is dit een schitterend huisje Ingrid, prachtige details, zoveel moois om te bekijken !!

Liefs Astrid

Anita Meijer zei

Wauw Ingrid wat heb je dit super gemaakt, ik vind het schitterend, je komt ogen tekort. Echt top.
Liefs van Anita

EvaE. zei

Der Setzkasten ist sooo schön geworden, ich bin echt begeistert! Wunderschöne und so viele Details!
Herzliche Grüße schickt die Eva

Marianne zei

Ik vind hem prachtig Ingrid.
Liefs, Marianne

Miranda Slagboom-de Groot zei

Hij is echt mooi. Er is zoveel te zien.
Groetjes Miranda

Neline zei

Wat gaaf zeg!!!! Ik ben er echt helemaal weg van, iedere keer ziet ik weer wat anders leuks.
groetjes
Neline

Chantal zei

Wat leuk zeg! Het lijkt me een heel project maar het resultaat is echt super! Gefeliciteerd ook met je plekje bij Copic!
Groetjes,
Chantal

Sanne zei

Wat een kunstwerk! Dat huisje is erg leuk om te pimpen, maar jij hebt het dan ook prachtig aangekleed. Die jurk van de paspop vind ik helemaal het einde. Knap gedaan hoor! Ik ben er helemaal weg van!

Liefs Sanne

Sol zei

ABSOLUTELY STUNNING!.... Gorgeous Details.. Fantastic ideas.. and so many Details.. I love this... FAB FAB work.. could this hang on my wall Please??? :o)

obat alami kanker payudara zei

wahhh...
it's so creative.. ^^
i like it.. :D

Een reactie posten

Bedankt voor je bericht! Dat waardeer ik echt!
Thanks for leaving a comment, I really appreciate that!