maandag 17 februari 2014

Kaartje, deken in wording en Barcelona!

Deze week was het dubbel feest: mijn neef was jarig en 2 dagen daarvoor hadden hij en zijn vrouw een zoontje gekregen. Foto's van de geboortekadootjes komen binnenkort, ze moeten natuurlijk eerst even de tijd hebben om ze uit te pakken (duurt 10 dagen ;-)) maar hieronder al wel vast de kaart voor de verjaardag.
 Ik ben deze nieuwe stijl aan het uitproberen, kaartje zonder ingekleurde afbeelding. Bevalt best goed, zijn veel sneller klaar ;-)
Het dessinpapier is van Echo Park (Everyday Eclectic).
Het Polaroid frame heb ik zelf gesneden nadat ik het papiertje in een embossingfolder met houtstructuur door de Cuttlebug heb gehaald.
Tussen alle bedrijven door ben ik ook al een heel eind met het granny's haken voor mijn deken. Nou ja, eigenlijk niet mijn deken, hij wordt voor 1 van mijn jongens. Het kleurtje rechtsonder is donkerblauw, niet zwart ;-)
 Ik neem overal een bolletje en mijn haaknaald mee naar toe, een heerlijk werkje en het neemt niet veel ruimte in. Ik heb zelf mee kunnen nemen in het vliegtuig toen ik vorig weekend naar Barcelona ging (helemaal alleen overigens, super spannend, Martijn was al daar voor werk, heb ik toch maar mooi gedaan!).
Nog een paar foto's van Barcelona dan?
 De heenreis: 4 granny's gehaakt ;-)
Bovenop het hotel.
Een echte Dolce Gabana, na deze foto werd ons vriendelijk verzocht geen foto's meer te maken. 
 Heerlijke koffie...
 De kathedraal van Barcelona.

 Een selfie (of onsie) bij het Paleis van Barcelona.
 Bovenop het paleis, mooi uitzicht over de stad. En zie je mijn papieren tasje? We hadden een wolwinkeltje gevonden dat  "All you knit is love" heet, gaaf hè?!
 Bij de Sagrada Familia.
 En in Park Güell.
Bewijs van het haken in het vliegtuig ;-) Wie weet is het wel legaal om de Clover Amour haaknaalden mee te nemen in het vliegtuig (maar een klein stukje metaal) maar toch voelde ik enige triomf over het "meesmokkelen", hihi.
Het is deze week vakantie bij ons, dus de jongens zijn thuis. Fijne vakantie allemaal!

8 comments, which make me happy!:

Sanne zei

Vakantie? Zalig! Wij moeten nog 2 weken. Wat een leuk kaartje weer! Lang geleden dat ik een afdrukje inkleurde. Bevalt mij ook prima. Maar ik kon natuurlijk ook lang niet zo mooi kleuren als jij. Die deken gaat goed. Ik ben nu al benieuwd naar het eindresultaat!

Liefs Sanne

Ghea zei

Wow het ziet er allemaal fantastisch uit, mooi kaartje en haakwerk in alle kleurtjes dat gaat een mooie deken worden.
Schitterende foto s hebben jullie gemaakt, prachtige beziens waardigheden.
Liefs Ghea

Evy G zei

Heel leuk kaartje! Ik begin het kleuren ook een beetje beu te worden, dus ik begrijp wat je bedoelt ;-) Je dekentje schiet al aardig op! En wat Barcelona betreft, ik ben jaloers!! 2 jaar geleden ben ik ook op citytrip geweest en het was er zalig, je foto's deden me weer even wegdromen ;-)

Agnes van Hensbergen - agnesstampcards zei

Leuk hoor je nieuwe style! En je hebt al mooie stapeltjes granny's . Wel gewaagd om je haaknaald mee te nemen in het vliegtuig je hoort zoveel verschillende verhalen dat wel en niet mag. Mooi foto's van Barcelona.
Groetjes Agnes

corryskaart zei

zo je kaart ziet er stoer en leuk uit zo ook al je foto's, zou zo zeggen haak lekker verder dan zien wij eens het resultaat,haha
groetjes corry

Janna zei

Wow, Barcelona, prachtige stad ook al is het voor mij al weer 15 jaar geleden. Bij dat je niet bent aangehouden anders had je je haaknaalden weg kunnen gooien. Wat een prachtige foto met de zonnebril, jammer dat je geen hele fotoshoot kon houden :-) Was je man er blij mee dat je zelfs in Barca nog een wolwinkel kon vinden, hahaha.
Ik ben heel benieuwd naar de deken voor je zoon.
En je hebt ook een leuke profielfoto geplaatst.
Fijne vakantie, wij moeten nog even deze week, geniet ervan.

groetjes,
Janna

Astrid zei

Leuk zeg al je foto's. en je kaart is super mooi.
Groetjes Astrid

Nicole zei

Super leuk die foto's! Ik heb ook al een keer haaknaalden meegenomen hoor! Gaat wel goed! ;)
Het wordt een leuke deken!! Groetjes Nicole

Een reactie posten

Bedankt voor je bericht! Dat waardeer ik echt!
Thanks for leaving a comment, I really appreciate that!