woensdag 5 februari 2014

Marianne Design

Dit jaar bestaat Marianne Design 25 jaar, dat hadden jullie vast al ergens gehoord. Om dat te vieren houden we op 22 februari bij Scrap&Co in Klarenbeek een demodag. Er zullen verschillende demonstraties gehouden worden, onder andere natuurlijk met de Marianne Design producten! Voor elke betalende klant is er tevens een MD goodiebag :-)))
 Ik ben al druk bezig om voorbeelden te maken voor deze dag. Bovenstaande kaart heeft een achtergrond van een blauw gebloemd stofje. Met MD stempels heb ik een postkaart gestempeld op linnen en van repen stof roosjes gemaakt.


 En echte "girl" kaart, voor een pasgeboren meisje. Veel MD stempels gebruikt die ik daarna heb uitgeknipt.
Ik ga nog even door met de voorbereidingen. Wie weet zie ik jullie de 22e in Klarenbeek?!

7 comments, which make me happy!:

Dunja Dücker zei

Hoi Ingrid,
your cards are adorable. I love MD Products too and Eline Pellinkof also. The first card is my favourite. The stitching looks great. Did you made the flowers yoursefl?

Hope you are doing well hun.

Lots of Love, Dunja xo

Sanne zei

Ahhh, Ingrid, wat ben ik toch fan van je kaartjes. Zeker zulke lieve als deze twee. Die bovenste is heel erg gaaf met dat linnen, de bloemen en het geborduurde hartje. De onderste is ook zo leuk! Die letterstempels blijven het goed doen. Ik blijf hier terugkomen hoor!

Liefs Sanne

Hanneke zei

Wow, mooie kaarten zeg! Ik vind de stof die je hebt gebruikt erg mooi! Groetjes, Hanneke

Kellie zei

WOW this is absolutely gorgeous Ingrid!

Ingrid zei

Super de super zijn je kaartjes weer geworden, hele leuke details weer. En dat geborduurde hartje :)
Groetjes Ingrid

Colien zei

Wat een mooie kaartjes, heel verschillend qua stijl, maar beiden te gek! De diverse MD materialen blijven hier ook favoriet!
grtz.Colien

Nicole zei

Super leuke voorbeelden! Was al benieuwd wat er zaterdag was! Misschien dat ik nog even langskom! :) is voor mij makkelijk te doen qua afstand! leuke winkel! groetjes Nicole

Een reactie posten

Bedankt voor je bericht! Dat waardeer ik echt!
Thanks for leaving a comment, I really appreciate that!