woensdag 8 mei 2013

Schoolgrapje en mega cupcake

Vanochtend op het schoolplein hebben we even goed kunnen lachen. Ruben en Jesse hadden vandaag een "bad hairday", dat hadden ze gisteren afgesproken met hun klasgenootjes. Iedereen moest er zo maf mogelijk uitzien.
 Ik heb ze even snel op de foto gezet op het schoolplein, later zag ik dat de juf dat in de klas ook heeft gedaan en het al op Facebook heeft geplaatst! Geweldig hè? Dit zijn de dingen die ze zich later zullen herinneren als ze groot zijn :-)
Verder heb ik nog een haakwerkje te showen. Weten jullie nog die cupcakes die ik aan het maken was? Nou, ik heb nummer drie af, de grootste... en het is echt een grote!
 Dit is zeg maar voor de grote trek ;-)
Het maakpakket voor een kleine, een medium en een large cupcake is verkrijgbaar bij Scrap-en-Co in Klarenbeek. In het pakket zitten 4 bollen katoen, de doosjes waar je omheen haakt en de maakbeschrijving.
En nu heb ik mijn buik ook vol van de cupcakes, ik ga nu iets anders maken, iets leuks om aan de tak voor het raam te hangen... wordt vervolgd!

5 comments, which make me happy!:

Marjan zei

Super zeg ! Die bad hairday-actie.
En een lekkere cupcake heb je gemaakt.

Groetjes, Marjan

Colien zei

Hihi, die boys! Wat een grap! En je cupcake is groots, letterlijk en figuurlijk :)
grtz.Colien

marion zei

hahaha, heerlijk je jongens, je projectje is weer toppie, net als hoe je hem gefotografeerd hebt, supergaaf weer, knuf, Marion

Katootje55 zei

Wow, wat heb ik veel gemist.... Gekke kapsels, geurige lentebloesems, cupcakes, superleuke geboortekaartjes en nog veel meer!! Ik had het bloggen een beetje verwaarloosd (Facebook en Pinterest), maar ben weer terug.
Tot binnenkort...

Groetjes,
Toos

marmarel zei

Geweldig, al die gepimpte schoolkinderen! Wat zal de juf gelachen hebben! :-)
Prachtige cupcake, maar ik kan mij voorstellen dat je na zo'n project zin hebt in iets anders!

Een reactie posten

Bedankt voor je bericht! Dat waardeer ik echt!
Thanks for leaving a comment, I really appreciate that!