vrijdag 12 november 2010

Popcorn maken

Goeiemorgen op deze vrijdag. Is het geen mooie vrijdag? Ja, het is een prachtige vrijdag! Ik zit lekker binnen, dus van het herfstige weer buiten merk ik niets. Vanmorgen werd ik heel voorzichtig wakker gemaakt door manlief, vlak voor m'n wekker zou gaan. 'Ik breng de jongens wel naar school...'. Mmm, voordat ik me gelukzalig weer onder de deken nestelde kon ik nog net vragen of hij de wekker dan een uurtje later wilde zetten. Ja, het is een heerlijke vrijdag!
O, tjonge, wat klets ik weer een eind weg. Ik zal eens een foto laten zien ;-)
Afgelopen woensdag avond wilde ik beginnen aan een meisjes layout. Ik had een leuke foto en wilde veeeeel bloemen en veeeeeel kant enzo... En kijk eens wat het is geworden? Ahum... een lo van mijn drie mannen... Ja, dat vind ik gewoon zoveel makkelijker, stoer scrappen. Ik zie soms zulke mooie romantische lo's bij anderen en dan wil ik dat ook proberen. Ik ga nog wel een volgende poging doen hoor!
Het onderste dessinpapier is van Fancy Pants Design en het boekpapier is van Magnolia.
Voor deze lo heb ik de sketch #129 van Creative Scrappers gebruikt.
De journaling heb ik op mijn oude typmachine getypt (de buurvrouw zal wel gedacht hebben dat we een schietfilm aan het kijken waren, lol).
De klokstempel is van Teresa Collins. Ik heb hem gestempeld op cardstock, uitgestanst met een nestabillitie en de randen geinkt. Daarna heb ik hem bewerk met clear embossingpoeder zodat er nu een "glaslaagje" op zit. Je kunt het op de foto niet zien maar het geeft een leuk effect!
De kleine letterstickers zijn van October Afternoon (Het Scrapbook Atelier) en de blauwe stickers zijn van de Zeeman. Ik heb die laatste wel met tacky glue vastgelijmd want ze plakken niet zo goed.

Ik hoop dat jullie ook een hele fijne vrijdag hebben en een heel goed weekend!

5 comments, which make me happy!:

Afke zei

Nou, Ingrid, je boft maar weer met z'on man die lekker een uurtje langer laat liggen. En dat met die storm. Je hebt een leuke LO gmaakt. Mannen, apparaten en eten, het kan niet op.
Groetjes,

Afke

Marianne Schut zei

Hai Ingrid, nou super LO hoor! Kan me voorstellen dat ze het leuk vinden om te kijken en te luisteren naar het poppen, het blijft ook een beetje toveren toch!? Hoop dat je vrijdag verder ook zo lekker relaxed is geweest als het begin, heerlijk toch! Fijne weekend, liefs Marianne

Riet zei

Wat een geweldige layout heb je weer gemaakt Ingrid.

Liefs Riet.

Linda zei

Leuke LO Ingrid! En zo'n leuke foto ook.
Nou, jou dag is in iedergeval heerlijk relaxed begonnen! Dat is toch echt af en toe heel erg fijn. Goed weekend. Groetjes, Linda.

Patricia zei

Mooie stoere Layout heb je gemaakt ingrid.
En wat een gave klokstempel hebt je gebruikt, super. Ik heb net mijn wensenlijstje afgewerkt op de Kreadoe maar ik kan hem nu weer aanvullen. Groetjes Patricia

Een reactie posten

Bedankt voor je bericht! Dat waardeer ik echt!
Thanks for leaving a comment, I really appreciate that!