dinsdag 1 januari 2013

Happy New Year!!! en December Daily-dag 18 t/m 22

Ik wens jullie allemaal een gelukkig nieuwjaar! Met, zoals mijn oma vanmorgen tegen me zei, "al het goede wat ik maar voor je kan bedenken" :-)
Eigenlijk had ik beloofd gisteren al wat December Daily pagina's te laten zien, maar dat is dus vandaag geworden... Hopelijk zijn ze er niet minder leuk om!
Even zonder al te veel uitleg, want ik hoor net van manlief dat ik naar bed moet. Ik had al vertelt dat ik niet te laat wilde hoor en hij herinnert me daar lief aan ;-)

Veel foto-inspiratie hoop ik. De volgende keer weer meer geklets ;-)

5 comments, which make me happy!:

Sanne zei

Allereerst het allerbeste voor 2013. Ook voor je man en kinderen. Vriendjelief kijkt darten in bed. Ik hou er niet zo van, dus doe een blogrondje. Gelukkig zie ik dat jij je DD weer hebt geupdate. Leuk, even kijken! Wat wordt hij leuk zeg! Knap dat je het volhoudt. Het is zo'n leuk aandenken. Volgend jaar weer lekker bladeren en alles terug lezen. Maar wat zie ik nou? Ik sta ook in je DD! Wat een eer! Bedankt voor je inspiratie! Wie weet waag ik me er volgend jaar aan. Eerst mijn SMASH-book maar eens volplakken ;-)

Liefs Sanne

marion zei

Gelukkig nieuwjaar en alles wat wenselijk is voor 2013 voor jou en je familie, prachtige pagina's deel je met ons, ik kijk uit naar de andere projectjes die je dit jaar met ons delen gaat, knuf, xxx, je collega Marion

Nelleke zei

De beste wensen voor het nieuwe jaar. Wat een prachtige december daily heb je gemaakt, die hoe langer je hem hebt, hoe mooier hij elk jaar wordt.
groetjes, Nelleke

Erica ♥ zei

Voor jullie ook de allerbeste wensen en alle
goeds voor 2013 !
Je pagina's zien er super gezellig uit, veel leuke
dingen meegemaakt.
Je hebt een lieve man zo te lezen, en dan zal
je nu ook wel lekker liggen te slapen..

Een heel creatief jaar gewenst :)
Lieve groetjes van Erica ¤

Colien zei

De beste wensen voor 2013! Wat gezellig om weer even in jouw wereldje te mogen kijken, je hebt er weer iets moois van gemaakt!
grtz.Colien

Een reactie posten

Bedankt voor je bericht! Dat waardeer ik echt!
Thanks for leaving a comment, I really appreciate that!