maandag 10 mei 2010

Gastenboek

Een nieuwe week is weer begonnen. Ik hoop dat alles goed met jullie gaat. Vandaag laat ik jullie het cadeautje zien dat ik mijn moeder heb gegeven voor moederdag.
Mijn moeder is ook heel creatief. Ik heb het inderdaad niet van een vreemde ;-) Haar grootste hobby is wolvilten. Ze maakt echt prachtige dingen, kijk maar eens hier in haar fotoalbum.
Ze geeft ook workshops en het leek haar zo leuk als mensen na de workshop een verhaaltje achter kunnen laten in een gastenboek. Daarom heb ik een notitieboek gepimpt.
Bij Totally Papercrafts is de challenge deze week "stitching". Altijd favoriet bij mij ;-)
Ze hebben zelf Qoussantschapen, dat zijn minischapen. De schaapjes op het boek zijn van vilt, versierd met kraaltjes. Het "gras" is gemaakt van colorcore cardstock dat is heb geembost met een cuttlebugmal en daarna opgeschuurd.
Een bijpassende boekenlegger.
Een goede week allemaal en bedankt voor het langskomen!
Hugs Ingrid

5 comments, which make me happy!:

Sue zei

Lovely card, great colours fab stitching,thank you for joining us at Totally Papercrafts this week, hope yo see you next week, sue,x

scrapeetje zei

ik vind hem echt prachtig Ingrid!!
leuk idee en heel erg mooi uitgevoerd, hier was ze vast enorm blij mee!!
Ik volg je blog en zou het leuk vinden als je ook mijn blog wilt volgen?

Riet zei

Ohhh Ingrid wat een prachtig boek heb je voor je moeder gemaakt.
Nou je heb het zeker niet van een vreemden.
Wat maak ze schitterende creaties,complimenten voor je moeder.

Liefs Riet.

Linda zei

Prachtig Ingrid! Echt super mooi gemaakt! Daar was je moeder vast erg blij mee. Ik zal ook eens een kijkje nemen in haar fotoboek, leuk hoor dat je ook zo'n creative moeder hebt! Die van mij is al net zo, grappig is dat dan he!
Fijne week! Groetjes, Linda.

Marianne Schut zei

Hai Ingrid, ik heb even een kijkje bij je moeder genomen, echt prachtig zeg, nou het is wel duidelijk waar jij je creativiteit vandaan hebt, hihi! Mijn complimenten hoor voor je moeder! Je gastenboek ziet er ook prachtig uit, leuk zo met die schaapjes er voor op! Zal ze vast heel blij mee zijn geweest! Liefs Marianne

Een reactie posten

Bedankt voor je bericht! Dat waardeer ik echt!
Thanks for leaving a comment, I really appreciate that!