maandag 28 februari 2011

TPS eerste kerstchallenge

Dit is het tweede bericht voor vandaag, want net is de allereerste kerstchallenge van Tickled Pink Stamps van start gegaan. O, het was zo leuk om weer een kerstkaart te maken... :-)
Ons eerste thema is "traditionele kerstkleuren: rood, groen en goud". Ik heb de super lieve Wilfred the Wombat Christmas gebruikt. De tekststempel heb ik uitgestanst. De stempels en de stans zijn allemaal verkrijgbaar bij Tickled Pink Stamps. Het dp is van My Mind's Eye.
En dit is nou een wombat in het echt. Een buideldier dat in Australië leeft. Je moet natuurlijk wel weten wat je inkleurd, toch?
Ik heb Wilfred ingekleurd met de volgende copic kleurnummer: E47, 44, 43, 42, 41, R22; broek E55, 53, 51; trui G94, 24, 82, 21; muts R59, 37, 35, W3, 1; boom YG99, 97, 95, 93, E49, 29, 27, 25, R59, 37, Y28, 26; achtergrond W8, 5, 3, 1, 00

Als jij ook vast een start wilt maken met je kerstkaarten, doe dan gezellig mee! Gebruik een stempel uit de TPS huis serie en kijk voor alle prachtige kaarten van de andere pink ladies op het challengeblog.

Challenges:
Copic Creations: warm colors
Paperplay: let's get sentimental

Tot morgenochtend, dan ben ik terug voor de nieuwe Spoon Full of Sugar challenge. Druk weekje... ;-)

6 comments, which make me happy!:

Bea zei

Hoi Ingrid,
Leuk je kerstkaart, Maar ik wil voorjaar jij niet??
Gr. Bea.

Agnes van Hensbergen - agnesstampcards zei

Je hebt er een prachtig kerstkaartje van gemaakt.Ik weet niet of het lukt maar ik ga proberen om me er toe te zetten om ook een kerstkaart te maken.

Fijne dag nog.

groetjes Agnes

martina's kaartjes zei

oeps, kerst ? ben nog helemaal nietin de stemming hoor ! mooie kaart en super ingekleurd, groetjes, martina
x

Fleur zei

A gorgeous card Ingrid ~ so sweet
Hugz Fleur xXx

Kellie zei

This is absolutely gorgeous as always you just keep on amazing me! Gorgeous inspiration for all playing along with us this month!

Hugs,
Kellie

Anita zei

Schattig kaartje, mooie kleuren!
groetjes, Anita

Een reactie posten

Bedankt voor je bericht! Dat waardeer ik echt!
Thanks for leaving a comment, I really appreciate that!