maandag 20 februari 2012

Koekjes bakken

De krokusvakantie is begonnen voor mijn kids! Ik moet bekennen dat ik het altijd een hele klus vind om de jongens dan "tevreden" te houden. Entertainen is niet mijn sterkste kant vrees ik... Maar voor het weekend had ik het pak koekjesmix al op het aanrecht gezet en vandaag is die eerste missie volbracht ;-) En het was heel gezellig, en lekker!


Zie ik daar een kerstboom? In februari...? Eh ja, dat klopt. Ik was vergeten om hem aan de kant te leggen en voor ik het wist was Ruben kerstbomen aan het maken, lol! Maakt voor hun ook niets uit want midden in de zomer kunnen hier ook de Sinterklaasliedjes door de kamer klinken... wat hun betreft!

Linksbovenaan zie je een maan en als je je afvraagt wat het vormpje daaronder is... dat is een pinquin!
En toen rook het toch lekker in huis...

8 comments, which make me happy!:

Marleen zei

Oh, wat gezellig! Ik vind het voor jongens ook altijd wat lastiger om iets leuks te verzinnen dan voor meiden, maar koekjes bakken, altijd leuk.
ik ben trouwens benieuwd naar je geweldige rood met witte stippen servies dat ik op de foto zie. Weet je nog waar je dat vandaan hebt? groeten en veel vakantieplezier.

Astrid zei

Leuk toch zo met de jongens, deed ik vroeger met mijn zoon (nu 27) ook altijd hoor.
Fijne vakantie nog met de jongens.
Groetjes Astrid

Miranda Slagboom-de Groot zei

mmmmm die zien er lekker uit.
groetjes miranda

marion zei

ohh heerlijk een dagje bakken met je kids, wat zullen jullie genoten hebben ! heerlijk die geur in huis en wanneer mag ik komen proeven (LOL). Liefs en knuf, Marion

Stamping & Paper Crafting with Ingrid zei

Wat een gezellig begin van de eerste vakantie dag, met een heerlijke koekjeslucht in huis. Daar kan een mens zo gelukkig van worden.
Fijne vakantie, groetjes Ingrid

Katootje55 zei

Nou, dat ziet er smakelijk uit!! Jammer dat de lekkere geur niet meekomt..

Groetjes, Toos

SuperMo zei

Wat gezellig! Goed idee voor volgende week als we hier vakantie hebben :D Maar die pinquin heeft erg veel weg van de kerstman.... Geniet van de vakantie samen met de kids!

Lou zei

Hi! really lovely photos,lots of yummy biscuits and great to see your boys baking (George loves baking too) your blog and creations look really lovely.
hugs Lou.xx

Een reactie posten

Bedankt voor je bericht! Dat waardeer ik echt!
Thanks for leaving a comment, I really appreciate that!