woensdag 23 januari 2013

Een leuk dagje...

Gisteren had ik een heerlijke dag. Nadat ik 's ochtends de boodschappen binnen had, de ontbijtboel had opgeruimd en had gestofzogen, heb ik me heerlijk met een "kijkboek" op de bank genesteld.
Inspiratie opdoen, mooie plaatjes kijken, kleurencombinaties, gave vintage ideetjes, alles is te vinden in dit boek! (Homespun Style-Selina Lake)
En als ik dan naar rechts keek stonden daar achter mijn koffiemok deze volop bloeiende anemonen.
 Zo'n grote bedquilt wil ik graag nog eens maken van alle reststofjes die ik in de kast heb liggen.
Ben aan een nieuw projectje begonnen. Iets wat al heel lang in mijn hoofd zat, al wel meer dan een jaar, maar waar ik steeds geen tijd voor had. Ik ga wildbreien (daar zijn ook al boeken over geschreven!), maar dan voor binnen ;-) Mmm, weet eigenlijk niet of het dan nog wel wildbreien is, maar het wordt wel leuk! Wordt vervolgd...
Nog even voor de boekenkast staan, er eentje uitkiezen en nog wat mooie creaties bekijken (Tilda's winterwonderland-Tone Finnanger).
In 1 van de Tilda knutselboeken staat een patroon van een Zweeds paardje, dat herinnerde mij aan het Zweedse paardje dat vroeger op mijn kinderkamer stond en dat nu op de plank in mijn naaikamer staat.
 's Ochtends bij het boodschappen doen kwam ik deze prullenbak tegen bij de AH, in de koopjesbak! Nu doet hij dienst als opberger voor mijn inpakpapier en restjes behang.
Vorige week gaf mijn moeder me deze kanten kraagjes, die had ze gevonden op de zolder :-)
En toen was het tijd om de jongens weer op te halen uit school. Dus even de kou en de sneeuw in en dan snel weer naar huis, waar het warm en gezellig is...
Fijne dag allemaal en tot gauw!

11 comments, which make me happy!:

Marguerite zei

Zo lekker is het met een mooi boek op de bank. Gewoon genieten. De kou laten we buiten.
Groetjes Marguerite

Stephanie zei

Wat een leuke oplossing om je inpakpapier in zo'n mooie prullenbak te stoppen! Ik ben benieuwd naar het boek dat je leest, binnenkort misschien maar eens kijken bij de boekenwinkel hier in de stad :)

Wilma zei

Wat een heerlijke foto's!

Diny Sprakel zei

Leuk om dit te lezen, goed van jou dat je daarvoor tijd neemt. het is heel inspirerend
groet DIny

Sanne zei

Ik hou ook zo van bladeren. In de boeken van Eline kan ik uren kijken. Wildbreien. Ik zag dat ze dat laatst bij ons in de buurt hadden gedaan. Een leuk gezicht. Ik ben benieuwd! En die quilt, dat vind ik gaaf! Succes ermee!

Liefs Sanne

Nelleke zei

Gezellig allemaal. Hoe herkenbaar dat Dalarna paardje, staat bij ons boven op een kapstok al jaren voor de sier!
Groetjes, Nelleke

marion zei

Een heerlijk dagje, klinkt heerlijk allemaal, heel veel plezier met het wildbreien, knuf, Marion

Anja zei

Oh dat is zekers een geniet dagje. Enne leuk hoor dat wild breien. Ik hou het tochvoor nu maar even bij haken. Maar die kanten kraagjes vind ik wel helemaal het einde.

Lieve gr Anja

Astrid zei

Wat heerlijk zo'n geniet dagje. En veel plezier met het wild breien.
Groetjes Astrid

Diane zei

Heerlijk.... doen we veel te weinig eigenlijk ;-)

Sientje zei

O die prullenbak superleuk maar ook superhandig zo, ik heb mijn papier nu in een tas in de kelder hangen niet erg handig dus. Dit is een leuk idee.

Een reactie posten

Bedankt voor je bericht! Dat waardeer ik echt!
Thanks for leaving a comment, I really appreciate that!