zaterdag 21 december 2013

December Daily

Ja, ik weet het... Zet ik op 13 december op mijn blog dat ik op de 14e foto's ga maken van mijn DD vorderingen en nu is het alweer 21 december! De foto's zijn wel gemaakt, maar geen tijd om ze op mijn blog te plaatsen. Tja, daar hebben jullie natuurlijk niet zoveel aan hè ;-)
Vandaag hadden we een super gezellige Sn@pdag bij Scrap&Co in Klarenbeek! En door al die enthousiaste (en lieve) mensen die met een mooie Sn@ppagina naar huis gingen wordt ik ook weer geïnspireerd. Dan kan het showen natuurlijk niet uitblijven en daarom vanavond een beginnetje... Ik hoop binnenkort de volgende pagina's beter te kunnen fotograferen, maar het is lastig met dit donkere weer.
 Beetje blurry foto's... sorry. Vorig jaar gebruikte ik een rood Sn@p album en dit jaar een groene. In een Sn@p album zitten 8 dessin pagina's in de kleur van je album.

Op veel pagina's heb ik een "datum rondje" geplakt. Deze kun je hier gratis downloaden en printen. Ze zijn speciaal voor december 2013. Ik heb ze uitgeponst met een Artemio pons met geschulpte rand (Scrap&Co) en daar soms een net iets groter rondje onder geplakt, zoals hier beneden.

 Hierboven zie je een foto van de suprise die mijn nichtje van 12 voor mij maakte. Hieronder zie je dat ik achter de foto het lapje heb gedaan dat ze zelf heeft gebreid. Dat zijn leuke dingen om te bewaren :-)
In één van de onderste insteekhoesjes heb ik sterretjes gestopt en het vervolgens dichtgestikt met de naaimachine.
Nou, ik hoop dat jullie ook weer even verder kunnen ;-) Ik ga weer aan de Sn@p! Leuk dat je er was en bedankt voor jullie lieve reacties, da's een enorme support voor mij :-)PS Wil je nog wat meer December Daily inspiratie? Op Pinterest vind je heel veel! Ik heb een DD bord gemaakt :-)

1 comments, which make me happy!:

Linda zei

Hoi Ingrid,

Wat een leuk idee om zo'n december daily te maken.
Het ziet er heel leuk uit en het lijkt mij inderdaad handig om je spulletjes bij elkaar te houden.
Wat ik mij afvroeg, hoe doe je dat met de foto's.. Print je ze zelf uit of laat je ze een paar keer per maand afdrukken???
Ik volg je leuke ideeën graag!!
Lieve groet, Linda

Een reactie posten

Bedankt voor je bericht! Dat waardeer ik echt!
Thanks for leaving a comment, I really appreciate that!