dinsdag 18 maart 2014

Gehaakte kaarten

Van de gehaakte kerstkaarten was ik vergeten foto's te maken, die zaten al in de dichtgeplakte envelop envelop voordat ik er erg in had :-) Dat zou me geen tweede keer overkomen! 
 Het is zo leuk om te doen, een lekker werkje voor erbij. Wel jammer dat het niet makkelijk mee gaat in mijn tas, want er mogen natuurlijk geen kreukels in de kaart komen.
 Deze kaarten hebben allemaal eens in de Flow gezeten. Ik plak er soms een kartonnetje achter om ze iets steviger te maken, of om de tekst te verbergen als het om een gerecycelde kaart gaat. Dubbele kaarten plak ik gewoon dicht waarna ik een papiertje op de achterkant plak om er nog iets op te kunnen schrijven.
 De gaatjes maken is even een klus, ik gebruik hiervoor de Crop-a-dile. Met een potlood teken ik af waar de openingen moeten komen, ongeveer 1,5 cm uit elkaar.
 En de kleurtjes uitzoeken vind ik misschien nog wel het leukste van alles. Goed om je restjes op te maken!
Fijne dag en tot de volgende blog :-)

6 comments, which make me happy!:

Sanne zei

Ja, dat vind ik nou ook zo leuk om te doen. Wat ziet dat er leuk uit, zo bij elkaar. Leuke kaartjes in leuke kleurtjes. Top!

Liefs Sanne

corryskaart zei

wat een leuk idee zo met een gehaakt randje, heel vrolijk en mooi
groetjes corry

marmarel zei

Superleuk werkje om te doen he, heel leuk geworden! Ik ken de kaarten, ik heb ze ook liggen om nog eens een randje omheen te haken. :-)
Groetjes, Marijke

Kellie zei

These look amazing and I still have the one you made me some Christmas's ago and we still hang it every Christmas!

Made by Mirjam! zei

Leuk idee, ik heb inderdaad nog kaartjes van de Flow. Wat maak je mooie dingen, je bent heel handig zie ik! Je blog bekijk ik met veel plezier, ga zo door. Groetjes Sylvia

Natas Nest zei

Sooo beautiful!! ♥ And a great idea :-)
Have a nice day! Nata xxx

Een reactie posten

Bedankt voor je bericht! Dat waardeer ik echt!
Thanks for leaving a comment, I really appreciate that!