vrijdag 23 mei 2014

Mega-flakes

Morgen, zaterdag 24 mei, ga ik bij Scrap & Co in Klarenbeek een demonstratie geven met de mega-flakes en stempels van IndigoBlu. Wat een leuk nieuw materiaal is dat!
 Op deze kaart dessinpapier van Webster's Pages, precies passend bij de grote vlinderstempel van IndigoBlu. Ik heb de vlinder gestempeld met speciale lijm om het papier om er vervolgens "flakes" (een soort héél dun aluminiumfolie in verschillende kleurtjes) op te plakken.
 Als ik de kaart schuin hou dan kun je goed de glans zien. Er zijn verschillende kleuren flakes en dit is de "royal peacock".
 Op de tweede kaart heb ik een andere techniek gebruikt. Eerst 2 kleuren inkt op de stempel aanbrengen en vervolgens op een paar plekken de speciale lijm.
Heb je weer een heel ander effect. Bij deze kaart is het dessinpapier van BoBunny, een oude lijn.
De flakes heb ik ook nog gebruikt op een layout. Het dessinpapier is van Glitz! en de bloemen zijn zelfgehaakt (behalve de rode dan ;-))
 Ik heb een hoekstempel van IndigoBlu gebruikt met mega-flakes Lancashire Rose. Mooie naam hè? Ze verzinnen bij IndigoBlu de namen allemaal samen en Kay (eigenaresse samen met haar man) komt uit Lancashire Rose.
Hier maak ik de foto een beetje schuin en zie je de mooie glans van de flakes.
 De grote doily heb ik meegenomen uit een Franse supermarkt tijdens een vakantie, maar misschien dat ze in Nederland ook wel te krijgen zijn bij een Blokker of Xenos.

Nou, een boel flakes-inspiratie! Als je in de buurt woont zie ik je misschien morgen wel bij Scrap & Co in Klarenbeek voor de demonstratie, gezellig :-)

3 comments, which make me happy!:

Sanne zei

Wat een gave kaartjes en lay-out! Wat een leuk spul is dat, zeg! Maaruh... Ik ben helemaal weg weer van je zelfgemaakte tas! GE-WEL-DIG!

Liefs Sanne

Gerrittina zei

Wat een prachtige kaarten heb je weer gemaakt.

Gr. Gerrittina

mgoll88 zei

Very wonderfull creations, really elegant

LG
Michaela

Een reactie posten

Bedankt voor je bericht! Dat waardeer ik echt!
Thanks for leaving a comment, I really appreciate that!