vrijdag 17 april 2015

Spijkerbroekentas nummer 7 (verkocht)

Heel erg bedankt voor al jullie mooie reacties op mijn vorige blog, heerlijk om te lezen allemaal! Fijn dat jullie je herkennen (pfieuw...).

En dan nu naar vandaag. Dit beginnen toch wel favoriete berichtjes van mij te worden hoor, de "spijkerbroekentas-nummer-zoveel-berichtjes". Hihi ;-) Hopen op goed weer en dan kan hij op het tuinbankje voor de fotoshoot.
 Deze tas is voor de 14e verjaardag van de kleindochter van Tonneke. De kleindochter houdt van paars en van stoer. Paars combineert mooi met groen en lime, dat zie je in de mode ook vaak samen gaan.
De letter NY (New York) 28 heb ik uit fleece geknipt (met een lettertype uit Word als voorbeeld op mijn scherm), op tricot gelegd en nog eens uitgeknipt, maar dan iets groter. 
Als accessoire heb ik een sleutelhanger gemaakt, van strengen tricot. 
 De "rondjes" zijn gemaakt met yo-yo makers van Clover (handwerkzaak of markt).
Het is zo leuk om alle merkjes en labels bij elkaar te zoeken en te rangschikken. 
De binnenkant is van groen-wit gestreepte katoen, met een bijpassende binnenzak natuurlijk!
 Verder kwam deze week het nieuwe boek van Haken & Kleur uit: Buiten. Oh, het is weer om te smullen hoor!
Op mijn werk hebben we de gewoonte dat iedereen voor 1 collega een verjaardagskado koopt. Gisteren kreeg ik van mijn collega Piet mijn kado (ik was zaterdag jarig) en ik ben er super blij mee. Het is een grote! lap stof die hij speciaal voor mij heeft gekocht in Nigeria (alleen het idee al dat hij dat met aandacht heeft gedaan en dat het van zo ver komt en dat iemand dit heeft GEMAAKT). Er is gebruikt gemaakt van de tie & dye verftechniek, je ziet links de afdruk van de touwen op de stof, mooi hè. Maar net zo mooi waren zijn vriendelijke woorden bij het geven. We zouden er een gewoonte van moeten maken om allemaal minimaal 1x per dag 1 iemand een compliment te geven, hoeveel mooier zou de wereld dan worden... Ik ga het proberen!
 Verder ben ik óók nog begonnen met een geheim project waarover ik jullie NIETS kan vertellen. Dus laat ik jullie nu in spanning achter... :-)

Gezellig dat je langskwam, tot de volgende blog.

4 comments, which make me happy!:

Kellie zei

Wow Ingrid that bag is just so amazing!

Verie www.vvestywo.blogspot.com zei

Prachtige lap stof, inderdaad is dat een mooi gebaar! Ik ben benieuwd wat je aan het frobelen ben,..

Lieve-Groetjes,
Verie

Unknown zei

Wow het is super leuk te zien dat je weer zo'n hippe gave spetterende spijkertas hebt gemaakt. Echt te gek. En naast alle leuke dingen die je doet en waar je best heel erg druk mee bent vindt je ook nog tijd om je nagels te lakken, petje af echt waar.
Ben uiteraard benieuwd naar je geheime project maar het zal ongetwijfeld geweldig zijn, groetjes en een heel fijn weekend, Ageeth
Oh ja nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Colien zei

Gave tas weer, die dame is een echte bofbips! En ben benieuwd naar je project, dat het geheim is, maakt het extra spannend!
grtz.Colien

Een reactie posten

Bedankt voor je bericht! Dat waardeer ik echt!
Thanks for leaving a comment, I really appreciate that!