maandag 21 november 2016

TE KOOP (opbrengst 100% voor goed doel): Charitydeken nummer 2!

Hallo allemaal! (veegt stof van blog af...)
Heel apart, het is zo lang geleden maar het voelt nog steeds vertrouwd, een blogpost schrijven...
En er is reden voor een nieuw bericht want de 2e charitydeken is klaar!
 In het voorjaar deed ik hier een oproep en op Instagram om granny's te haken van 20x20 cm. Velen van jullie hebben hier op gereageerd, waarvoor grote dank! Ik heb zelfs zoveel granny squares ontvangen dat ik na deze nog 2 dekens kan maken. Wow, ik had niet gedacht dat er zo massaal gereageerd zou worden! Inmiddels heb ik een granny-stop ingelast, want het succes van de charitydekens groeit me een beetje boven mijn hoofd. Gelukkig heb ik ook veel hulp gehad van vriendinnen en mijn handwerkgroep, heel fijn! Daardoor kwam er weer wat ruimte in hoofd.

De deken is ongeveer 200 x 180 cm, geschikt voor een 1-persoonbed dus. Voornamelijk van acrylgaren gemaakt maar af en toe zit er ook een katoenen granny tussen. De 1e charitydeken heeft 125 euro opgeleverd, en ik hoop dat dat met deze deken ook lukt!
Het is een super kleurige deken geworden, heel vrolijk. En hij is te koop! Het volledige bedrag gaat naar een goed doel en deze keer heb ik Leprazending uitgekozen als goed doel. Ik hoop dat de deken een mooi bedrag zal opleveren. Als je interesse hebt mag contact met me opnemen via leukgemaakt@gmail.com . Evt mag het bedrag ook rechtstreeks overgemaakt worden naar Leprazending (een ANBI organisatie) zodat het belastingvoordeel kan opleveren.


Dus... vertel het voort! Deze deken gaat 2 mensen blij maken: degene die eronder kan kruipen op de bank en iemand met lepra die geholpen kan worden zodat hij of zij weer een leven heeft.

2 comments, which make me happy!:

Colien zei

Gave deken voor een mooi doel, fantastisch!
grtz.Colien

ananta zei

videoder apk download
videoder for windows
videoder for pc
videoder for android
to do or get any app download this app.

Een reactie posten

Bedankt voor je bericht! Dat waardeer ik echt!
Thanks for leaving a comment, I really appreciate that!