donderdag 3 januari 2013

Een verjaardag op 1 januari


Hoi allemaal! Het voelde als een eeuwigheid geleden dat ik een kaartje had gemaakt... (in feite bijna 2 weken). Als je iets wat je leuk vindt een poosje niet hebt gedaan, is het extra leuk om het dan weer te gaan doen, dat gevoel kennen je wel toch? Nou, dat had ik dus met deze kaart, heerlijk!
Lekker zoet met papier van Eline's Huis en een stukje blauw behang.
Op 1 januari werd mijn vriendin is 34 en naast een nieuwjaarsbezoekje hebben wij dus ook een verjaardagsbezoek afgelegd. Ik heb bovenstaande kaart voor haar gemaakt, maar dat was natuurlijk niet het "hoofdkado".
Ze had me eens vertelt dat ze het servies "lofjuuw" van de Blokker geweldig vindt en dat had ik goed in mijn oren geknoopt... Samen met 2 omgehaakte potjes (patroon op Thea's blog) heb ik daar dit dienblad mee gedecoreerd. Alles is in haar favoriete kleuren en de kaart heb ik daar natuurlijk passend bij gemaakt. Het blauwe stukje behang op de kaart is ook háár behang!
 Aan het groene potje hangt een stoffen tag. Ik heb hiervoor 2 stukjes stof op elkaar gestikt met de naaimachine. Daarna heb ik de tag uitgeknipt op een paar mm lang het stiksel. Een stempel erop en een zilveren eyelet erin... klaar!
Voor het blauwe potje heb ik een houten hartje gepimpt. Dit hart hing aan 1 van mijn adventskadootje van Agnes. De kralen aan beide potjes komen van de Xenos.
Een bovenaanzicht. Mijn vriendin was er erg blij mee :-)
En nu weer terug naar de kaart! De afbeelding heet Ava en is van Saturated Canary. Ik heb haar ingekleurd met de volgende copic marker kleurnummers:
huid: E13, 11, 00, 000, R21, 04
haar: E49, 47, 25, 23
ogen: YG97, 95, 93
blauw: BG78, 75, 72, 70
groen: BG99, 96, 93, 90
roze: R89, 85, 83, 81 (en bij de ballon nog RV00)
Her en der wat bloemen en de vlindertjes zijn gemaakt met een Martha Stewart pons. Het ijzeren hoekje heb ik met witte acrylverf bewerkt.
Nou, leuk dat je er was en tot de volgende keer!

17 comments, which make me happy!:

Marianne zei

Heel mooi gedaan.
Groetjes, Marianne

Colien zei

Wat een mooi en persoonlijk kado! Het is echt een mooi geheel geworden, je vriendin boft!
grtz.Colien

Louise zei

OMG Ing!! This is so beautiful, sweetie! Utterly stunning! Im loving it all, its so amazing time stops ticking. The card is fantastic and your coloring is my fav! Besides that those lush pink roses on the ribbon takes my breath away!
Big hugs, Louise

Sientje zei

dat is een lekker fleurige kaart krijg al helemaal zin in het voorjaar met die vrolijke kleuren. Het kado ziet er ook top uit hoor wat lief zo'n persoonlijk kado voor je vriendin ze boft maar met jou als vriendin.

Unknown zei

Prachtig Ingrid. Wat een geweldig en persoonlijk cadeau voor je vriendin. Daar word je toch helemaal blij van! Superleuk gedaan.

Groetjes,
Miranda

Sanne zei

Jeetje, jouw vriendin boft maar hoor! Ik vind die kaart helemaal het einde! Ten eerste is het afdrukje prachtig ingekleurd! Wat kun je dat toch goed! Ten tweede ben ik helemaal weg van die leuke papiertjes en spulletjes op de kaart. Dat blauwe behang past mooi bij al dat roze en maakt het geheel net iets stoerder. Maar dan scroll ik naar beneden en zie ik dat mooie dienblad! Die potjes, gaaf! Ik wil zo graag leren haken, maar het komt er maar niet van. Deze potjes staan zeker op mijn to-d-lijstje als het straks eindelijk lukt. Vooral dat leuke label wat eraan hangt vind ik enig. Het hart is overigens ook mooi! Top-creatie!

Liefs Sanne

Neline zei

Super gedaan Ingrid, je kaart is prachtig!!
Je dienblad heb je echt onwijs leuk opgepimpt.
groetjes
Neline

corryskaart zei

hoi ingrid
je hebt wel prachtige creatie's gemaakt dus in die 14 dagen niet stil gezeten:-))
groetjes van corry

jolanda zei

prachtig kaartje

celia zei

Geweldig mooi gemaakt Ingrid!!!!!

Alyce Kit and Clowder zei

oh wow ingrid!! you make the most beautiful creations...simply love this. Beautiful colouring and beautiful layout :) Hope you had a happy holiday!! xx

mgoll88 zei

Thats a very sweet card, looks nice!

LG
Michaela

Erica ♥ zei

Wat ziet dat er toch weer reuze gezellig uit, jij
weet wel hoe je iets aan moet kleden, geweldig !
En je kaart is echt super mooi, leuke details zijn
er op te vinden. En de hele kleurencombi is ook
super :)

Lieve grtjsss Erica ☼

Linda zei

Super gedaan Ingrid! Het is zoooooooo leuk om dit soort cadeautjes te maken! Ik hou er ook zo van. De potjes zijn super geworden en de tag is ook een heel leuk idee zeg! Fijne avond nog! Groetjes, Linda.

Anja zei

Prachtig!!!
Wat een mooi kado!!!

Lieve gr Anja

Astrid zei

Schitterende creaties Ingrid ... prachtig, echt een ontzettend mooi kado !!

liefs Astrid

Gerrittina zei

Mooi ingekleurd! Die sokken, geweldig.

Gr. GZ

Een reactie posten

Bedankt voor je bericht! Dat waardeer ik echt!
Thanks for leaving a comment, I really appreciate that!