vrijdag 18 september 2015

Vakantieplakboek

Deze rolletjes washitape gingen mee op vakantie, samen met een notitieboek van de HEMA en een doosje met kleine stempeltjes. Zo heb ik deze vakantie een schrijf-, stempel- en plakdagboek bijgehouden. De broodzakjes van de croissants, de bonnen van de Supermarché, de factuur van de camping, de bonnetjes van de tolwegen... alles ging het plakboek in! Elke keer dat we langs het betaalautomaat van een tolweg reden riep ik: recú! Want dan had ik weer wat te plakken ;-)
Een heleboel geplakt, maar ook een heleboel geschreven. Over alle dingen die we hebben gedaan. Leuk om nog eens terug te lezen en handig als we volgend jaar weer gaan. Met tips voor onszelf, over restaurants, bagage en leuke winkeltjes.
 Maar ook bloemetjes heb ik ingeplakt!

 Een enkel tekeningetje gemaakt...
 In de maand augustus is het altijd leuk sterren kijken, zoveel "vallende sterren" te zien. Ik kocht in een banketwinkeltje luxe macarons, van die dubbele koekjes in regenboog kleuren, met vulling ertussen. Ze zaten verpakt in onderstaand papiertje :-)
Een aanrader, zo'n vakantieplakboek! Leuk om te doen :-)
En thuis bakte ik afgelopen week een bananenbrood. Het recept vond ik op het blog van Chicks Love Food. Lekker!

6 comments, which make me happy!:

debora zei

amai Ingrid,wat is je vakantieboek mooiii,leuk,tof!!!!

Aartje zei

Wat een leuk idee zo'n boekje en met de rolletjes washitape kun je het boekje in de vakantie al afronden. Neem me altijd voor na de vakantie een boekje te maken, maar dat komt er dan meestal niet meer van in de hectiek van alle dag.
Groeten, Aartje

Uit en Thuis zei

Is heel leuk en creatief.

Antoinette van Schaik zei

Oeh... als ik dit zie moet ik hoognodig aan de slag, er ligt naast mij een stapeltje bonnetje, folders, landkaarten, toegangskaarten en nog veel meer mij aan te kijken, van plak me, plak me alsjeblieft in! Zo leuk om je boekje te zien! En je marktkraampje ook!

Colien zei

Wat slim om het tijdens de vakantie alles in te plakken en gezellig erbij te tekenen! Heerlijk relaxt en meteen een leuk boek klaar! Heeft het bananenbrood gesmaakt?
grtz.Colien

Ghea zei

Heel leuk idee Ingrid heb je heel leuk gedaan.
Liefs Ghea

Een reactie posten

Bedankt voor je bericht! Dat waardeer ik echt!
Thanks for leaving a comment, I really appreciate that!