donderdag 12 augustus 2010

Knappe vent...

Dit is mijn tweede kaart als gast ontwerper bij Hanna and Friends Challenge Blog. Deze week een leuke sketch om mee te werken! Ik hou wel van sketches, het geeft je een houvast bij het maken van je kaart en je wordt uitgedaagd om eens iets anders te doen dan de kaartopbouw die je anders automatisch snel kiest...
Ah, wat een knappe vent he? Mijn neefje is gek op voetbal dus deze stempel van Whiff of Joy (Oakley uit de "fun in the sun stampkit", net als de tekst trouwens) is geknipt voor hem! Het dessinpapier is van Basic Grey en Dream Street Papers. De bloemen zijn van Prima.
Binnenin de kaart hebt ik een tekststempel van Melissa Frances gebruikt, met de aller, allerlaatste restjes papier :-)
Ja, even een close-up! Het gaasband achter de stempel heb ik gekocht bij Bunny Zoe's Crafts. Er zit veel stijfsel in om de draadjes niet te laten rafelen. Omdat ik een vintage look leuker vind heb ik het eerst gekneed in mijn hand om het soepel te maken en daarna met 2 nietjes (achter de stempel ;-) )op mijn kaart bevestigd.
En dit zijn de copic kleuren.
Een fijne dag allemaal en tot gauw!

Ingrid xxx

6 comments, which make me happy!:

Linda zei

Hoi Ingrid, Leuk weer hoor dit kaartje. Echt heel stoer! Ik vind jou 'mannen' kaartjes altijd te gek. De sketch is echt leuk en inderdaad ook heel handig als je even snel een kaartje wilt maken. Ik moet er vanavond ook nog weer een maken, denk dat ik deze sketch ook maar gebruik en dan meteen mee doe met de challenge. Fijne dag. Groetjes, Linda.

Bea zei

Hallo Ingrid,
Leuke stoere jongens kaart hoor!
Mooie frisse kleuren.
groetjes Bea.

scrapeetje zei

Hoi Ingrid , ik heb dit stempeltje vaker voorbij zien komen en dan dacht ik mmmmmmmmmmm niet zo mijn smaak, maar zoals jij hem hebt gemaakt is het opeens geweldig leuk!!!
Heel mooi geheel heb je ervan gemaakt!!
Heerlijk knutselweertje he, maar de zomer mag nu zo langzamerhand wel weer een betje terug komen hoor!

Patricia zei

Hoi Ingrid, Ik ben net terug van vakantie en dacht even de blogs bij lezen. Zooo wat heb jij een leuke dingen gemaakt zeg en veel (2,5 week is ook lang he) Prachtige kaartjes en ook die theedozen zijn heeel mooi.
Groetjes Patricia

Adriana zei

Wat een gave kaart weer, die layout past echt perfect bij de stoere stempel.

groetjes Adriana

Marianne Schut zei

Hai Ingrid, je hebt er weer een super stoer kaartje van gemaakt! Knap hoor hoe jij toch altijd die mannen/jongens kaarten zo perfect voor elkaar krijgt! Helemaal top! Liefs Marianne

Een reactie posten

Bedankt voor je bericht! Dat waardeer ik echt!
Thanks for leaving a comment, I really appreciate that!