woensdag 22 september 2010

Wat maakt jou blij?

Er zijn een aantal dingen die mij blij maken vandaag, ik zal ze jullie laten zien.
Dit is het eerste "ding". Een jurkje/ tuniek die ik heb gemaakt voor mij oppaskindje. Komende maandag ga ik hem bij haar aanpassen en probeer ik nog een leuke foto te maken :-)
Af en toe kijk ik 's avonds tv en dan vind ik het heerlijk om onderwijl te breien. Je moet je tijd optimaal benutten he? ;-) Ik heb net een sjaal af en het zien en voelen van zo'n gebreide sjaal maakt mij ook blij. Ik vind breisels zo mooi...
Lekker met een mok Latte Macchiato aan de eettafel bloghoppen. Ook een aanrader!
Deze pompoen heb ik gekocht langs de weg. Hij ligt op het tafeltje bij onze voordeur. Heerlijk om steeds te zien door het keukenraam of als ik thuis kom of wegga. Ik denk dat herfst toch wel mijn favoriete seizoen is.

Waar wordt jij blij van?

6 comments, which make me happy!:

Katinka zei

Pfffff.... het lijkt wel of ík bovenstaande geschreven heb! Zo hetzelfde ,zo herkenbaar!
Ik mag nl ook graag voor de tv breien , naai kleding voor onze dochter én ben dol op latte macchiato (andere koffie lust ik niet zo graag)
en wat ligt er op mn tuintafel ?? juist..pompoenen...gekregen van mn blogvriendinnetje!
Maar meid....wat heb je het tuiniekje weer leuk gemaakt zeg! Die felle kleurtjes zullen haar super staan!

Het is een prachtige dag ...daar wordt ik nou blij van ! Geniet ervan !

Liefs
Katinka

Patricia zei

Hoi Ingrid, ik kan me voorstellen dat je hier blij van wordt. Leuk jurkje heb je gemaakt zeg. Weet je waar ik blij van wordt.....dit heerlijke weer vandaag...ik ben meer een voorjaarsmens. Maar een lekkere bak Latte smaakt mij ook goed.
Even een ander vraagje...verkoopt Karin ook Derwent potloden. Dat weet jij vast?
Groetjes Patricia

Judith zei

Hallo Ingrid,
De kleuren van de jurk zijn vrolijk en dat geeft af op mij (-: Het heerlijk warme zonnetje vandaag heeft mijn humeur opperbest gedaan, en koffie drink ik ook het liefst met veeel melk en een dikke schuimlaag. Dat bloghoppen neemt momenteel veel tijd in beslag, tja, wat zal ik zeggen...(-;
Helemaal niet erg, toch?!
groetjes van Judith
ps: toen ik het jurkje zag, dacht ik: die is gekocht - compliment dus!

Marianne Schut zei

Hai Ingirid, Nou en terecht hoor dat je hier allemaal vrolijk van wordt! Heerlijk toch zo van "kleine" dingen te kunnen genieten! Ben heel benieuwd hoe het jurkje staat! Laat je ons nog een foto zien als ze hem aan heeft?! Fijne avond! Liefs Marianne

scrapeetje zei

zeer herkenbaar Ingrid ja op dat herfstverhaal na dan, ik hou enorm van de herfst maar nu nog ff niet!!!!!!!
Ik zat net even heerlijk op mijn balkonnetje ook zo'n geluksmomentje, met een snack a kack das wel lekker maar net niet gelukszalig lekker haha, je mist de suiker en het vet maar ok, er moet gewoon flink wat af nu, en ja vanmorgen een geluksmoment tijdens mijn intieme moment met De schaal..
Verder werd ik gelukkig toen bij de AH de orgelman heerlijk een deuntje stond te spelen, de zon een beetje kracht kreeg, de tomaten prachtig rood en goedkoop op de markt lagen, de paparika's om te vullen in de aanbieding bleken, en ja een sms van dochterlief dat jongste kleinzoon de prikken heeft overleefd, en zo kun je je met al die kleine dingen eindeloos gelukkig voelen, voor even..
thuis bleek de wasmachine ermee gestopt te zijn, dan sta je met een zeiknatte was, en is je geluksgevoel even ver te zoeken, maar ook dat wordt opgelost, dankzij een lieve buuf en das dan weer geluk!!!
Ok Petra genoeg is genoeg, je tuniekje voor je heerlijke oppaskindje is vrolijk en heel schattig, latte machiate is heerlijk, je tafel ziet er gezellig uit, dus zijn mijn ogen ook weer verwend en gelukkig!!!

Fijne gelukkige dag verder!!!

Jeanet van der Lee zei

He wat een leuk tuniekje zeg, met zulke leuke vrolijke kleurtjes. Voor een meisje iets naaien is altijd leuker als voor jongetjes toch? Dat vind ik zelf tenminste. Toen mijn twee jongste meiden kleiner waren, maakte ik ook veel voor ze (heb toen ook een lockmachine gekocht). Ze schelen maar 14 mnd in leeftijd, dus het was altijd heel schattig om ze te zien (vind ik zelf dan natuurlijk). Nu zijn ze 7 en 8 en naai ik eigenlijk bijna niets meer, nu moet het toch wat stoerdere kleding zijn he.
Trouwens wat hangt het tuniekje op een leuk hangertje, ook zelf gemaakt?

Een reactie posten

Bedankt voor je bericht! Dat waardeer ik echt!
Thanks for leaving a comment, I really appreciate that!