woensdag 24 november 2010

Blog Award met een heleboel gepraat...

Goeiemorgen! Ik ontdekte vanmorgen dat ik een award heb ontvangen van de super talentvolle Kellie. Wauw, zij is altijd een inspiratie voor mij, dus ik voel me vereerd om deze award te mogen ontvangen van haar!
Deze is anders dan andere awards, want ik moet hem doorgeven aan bloggers die ik zelf recentelijk heb ontdekt. Als ik deze award aanneem moet ik de volgende 4 punten afwerken:

1) Bedanken en teruglinken naar de gever. Thank you so much Kellie, you're great hun!

2) 8 dingen over mezelf vertellen:
 • Als klein meisje was ik fan van Oilily. Ik spaarde tasjes, boekjes, zeep, parfumproefflesjes, posters... Nog steeds hou ik van de kleurigheid van merken als Oilily, PIP en Colorique. Afgelopen week kreeg ik van mijn collega deze PIP verzenddoos (van TNT) en ik ben er zooooo blij mee, ik bewaar er nu mijn scrapbloemen in, want ik ga hem echt niet versturen :-)
 • Zoals jullie misschien al wel weten ben ik gek op Latte Machiatto. Op het moment dat ik dit schrijf drink ik het zelfs! In een PIP mok ook nog... ;-)
 • Ik hou van rust, reinheid en regelmaat. Rust niet in de zin van niets doen hoor (doe ik wel eens "niets"?, LOL), maar ik kan er echt van genieten als de jongens overdag op school zitten en ik het huis voor mezelf heb. Reinheid: ik ben netjes, schoon en opgeruimd. Het was wel eens meer, nu gun ik mezelf meer tijd om te frobelen in plaats van te poetsen. Regelmaat: ik doe de dingen graag op dezelfde manier, ben niet zo'n held in "vandaag doen we het eens totaal anders".
 • Ik ben (en mijn man en kinderen ook) aangesloten bij een Evangelische Gemeente in onze woonplaats.
 • Ik hou van gebreide kleding, breisels zien er zo mooi uit. Dit is mijn laatste aanwinst:
 • Ik ben een Hoog Sensitief Persoon (HSP). Via google vond ik een goede omschrijving: 'Heel kort genomen zou je kunnen zeggen dat een HSP een individu is die gevoeliger is voor indrukken en subtieler nuances waarneemt dan gemiddeld. Elk moment van de dag doen we, zowel bewust als onbewust, indrukken op via onze vijf zintuigen: Horen, Zien, Voelen, Ruiken en Proeven. Een HSP beleeft deze sensaties intenser dan de gemiddelde ander. Men wordt over het algemeen 'fijnbesnaarder' geboren, het is als het ware een 'fabrieksinstelling'. Het zenuwstelsel neemt meer details waar en deze prikkels worden intensiever en uitgebreider gesorteerd.' Dat kan heel lastig zijn, maar er zitten gelukkig ook voordelen aan.
 • In het voorjaar ben ik alweer 12,5 jaar gelukkig getrouwd!
3) De award doorgeven aan 8 bloggers die ik zelf recentelijk heb ontdekt (ik ben gekomen tot 6, anders ga ik bloggers noemen die ik al veeeeeel langer volg):
 • Tara: Ik geef toe dat ik haar al een beetje langer volg, maar ze heeft de award dubbel en dwars verdiend. Haar werk is zo kleurig, ik word altijd blij als ik haar kaarten zie!
 • Jeanette: Haar kaarten zijn prachtig distress ingekleurd en helemaal af met haar zelfgehaakte bloemetjes.
 • Kylie: Wat een prachtige stijl heeft zij, een beetje chique en ze kan super inkleuren met copics!
 • Stephanne: ze heeft zo'n mooie romantische, vintage touch...
 • Inge: mijn nieuwe favoriet, heel verfrissend anders. Stoer en mooi en heerlijk vintage.
 • Angie: haar kaarten zijn echt bijzonder mooi! I think her cards are from out of this world...!
4) Contact opnemen met de bloggers om de award "te overhandigen".

Nou, dan ga ik nu maar bezig met puntje 4 :-) Nog een fijne dag allemaal en tot de volgende blog!

8 comments, which make me happy!:

Tara Godfrey zei

So nice to know a little more about you now, Ingrid and thank you so much for the award I will post it in my nest posting with a card.
Thank you so much, hun! You are sooooooo sweet! I hope you have a great day!
Hugs,t

stephanne zei

Boy oh boy, I think we have more than just a thing or two in common!! It was great reading and learning a little bit about you and you are much too kind to send this on to me, thank you sweetie!!
hugs, stephanne

Patricia zei

Hoi Ingrid, gefeliciteerd met je award. Hij is welverdiend hoor!! Leuk om die dingen over je te lezen. Fijne avond, Groetjes Patricia

Judith zei

Hallo Ingrid,
Gefeliciteerd met je terecht ontvangen award!
Leuk hoe open je bent, leuk om te lezen.
Die PIP doos zou ik ook niet versturen...
Groetjes, Judith

Linda zei

Hoi Ingrid, Gefeliciteerd met je award! Je hebt 'm zeker verdiend! Je werk is prachtig. Leuk ook om weer iets meer over je te weten te komen. Wat ook een toevalligheidje is, onze oudste dochter is ook hoogsensitief. En wat je zegt, soms is dat lastig maar het kan ook bijzonder zijn. Voor mij is het ook weer een uitdaging om haar te begrijpen en goed met haar om te gaan. En zo wordt ikzelf ook af en toe op de proef gesteld! En dan nog even over de pipdoos, echt prachtig! Zonde om te versturen! Trouwens als je bij het kruidvat 3 vellen decemberzegeltjes koopt krijg je een thuisagenda van Pip cadeau! Misschien een tip? Of wie weet wist je het allang. Nou ja, fijne dag en tot blogs. Groetjes, Linda.

Marianne Schut zei

Hai Ingrid, van harte met je welverdiende Award meis! Je maakt echt geweldige dingen en je bent voor mij altijd een bron van inspiratie! Kom altijd graag even bij je langs! Wat leuk om weer iets meer van je te weten! Tja dat je een bijzonder mens bent...dat had ik al wel door! En dan bedoel ik dat heel positief hoor! hihi! Ga zo door meid! Liefs Marianne

Kellie zei

Was great to get to know a bit more about you hun ;) Thanks for picking up your award and your kind email :)

Hugs Kellie xx

Inge zei

Hoi Ingrid, van harte gefeliciteerd met je welverdiende award!! Dank je wel voor het compliment dat je mijn blog geeft, geeft veel voldoening om dat te lezen! Ik plaats je award van de week op mijn blog en wens je een fijn weekend!

Een reactie posten

Bedankt voor je bericht! Dat waardeer ik echt!
Thanks for leaving a comment, I really appreciate that!