dinsdag 16 november 2010

Mijn 2 sterren!

Deze foto vind ik zo gaaf. Gemaakt in Frankrijk tijdens de zomervakantie van dit jaar. Ze zitten daar gewoon. Te kijken, te denken aan van alles, af en toe zegt er iemand iets... en mama maar foto's maken ;-)
Deze layout is mijn bijdrage voor A Spoon Full of Sugar. Ik mocht deze week het thema kiezen en jullie hadden het misschien al wel verwacht... het is "distressen" geworden. Dus oud en gebruikt maken. Randen inkten of distressen, allebei... lol :-) Geef je project een vintage look.
Ik mocht ook een gastontwerper vragen en het is mijn blogvriendin Tara geworden. Wauw, was ik blij toen ze ja zei, want ze maakt zulke prachtige dingen! Thanks Tara for joining us this week :-)
Dit is de sketch die ik heb gebruikt, het is de vrijdag sketch challenge van Bo Bunny.
Het dessinpapier is van Bo Bunny: Block Party. De sterren, de rode bloemen en de plaksteentjes op de bloemen zijn ook van Bo Bunny. Verder een bladzijde uit een boek, een verpakkingskarton van Prima bloemen en een kledinglabel.
Een klein detail, daar hou ik wel van.
Een bandje en een strook tule vastgeknoopt met lint.
En dan nog een foto die ik jullie graag wil laten zien. Hier liggen onze jongens, gedoucht en in de pyjama en badjas, nog even te DS-en voordat ze naar bed gaan. Prachtig gezicht he, twee broer en dikke vrienden. Niet altijd hoor ;-), maar dat hoort erbij. Zien jullie dat ze hun kruin elk aan een andere kant hebben zitten? Dat komt omdat ze een gespiegelde eeneiige tweeling zijn. Mmm-hmmm... echt waar, hihi.

Een fijne dag en tot gauw!

6 comments, which make me happy!:

Vera zei

mmmm hier smelt je moederhart wel van!
wat een mooie foto's en LO's!

Groetjes

Vera

scrapeetje zei

prachtig gedaan Ingrid, en ja de foto's zijn heerlijk om naar te kijken, het gaf mij vroeger altijd een rijk gevoel, schone kindjes in schoon ondergoed vers gewassen in een pyjamaatjes heerlijk!!!
Geniet er maar van!!
Voordeel van de winter toch, kindjes lekker binnen, alles veilig, heel de roedel compleet, zalig!!!

Tara Godfrey zei

Such a gorgeous layout and a beautiful pic too! I love all the little details...love the recycled prima box and the clothing tag...I love using clothing tags! Just love this layout so much…love the distressing! Thanks so much for asking to play along with the challenge at SFOS!
Hugs,t

Patricia zei

Mooie stoere LO Ingrid en inderdaad superleuke foto's. De jongens lekker voetje baden in het water..ontspannen....echt vakantie. Heel mooi. grt Patricia

Judith zei

Hallo Ingrid,
Zei ik net in mijn reactie op jouw LO dat bloemetjes niet zo gauw voor mannen gebruikt worden...?? Nou, eigenlijk is dat natuurlijk onzin. Het kan natuurlijk net zo goed, als het maar niet te zoet is, toch?! (-;
En vrolijke LO van je gezellige jongens!
Als ze bij ons zo lekker samen bezig zijn, kan ik zooo genieten!
Groetjes, Judith

Monique Liedtke zei

Wat een ontzettend leuk blog heb je! Deze layout vind ik ook al zo mooi! en je kaarten ... geweldig! Ik ben gelijk een volger geworden hoor!

Een reactie posten

Bedankt voor je bericht! Dat waardeer ik echt!
Thanks for leaving a comment, I really appreciate that!