zaterdag 11 december 2010

Kerstbomenslinger

Gisteren heb ik het grootste gedeelte van mijn kerstkaarten geschreven. En 's avonds was ik een beetje "kerstkaarten moe"... Daarom ben ik gaan haken aan een project dat ik vorig jaar ben begonnen: een slinger van gehaakte kerstbomen. Tot mijn genoegen ontdekte ik dat ik nog maar 3 bomen hoefde te haken om de slinger vol genoeg te hebben. Ik heb ze aan een koord van lossen gehaakt, om de 20 lossen een kerstboom, daarna gestreken en dit is het resultaat:
En nog een foto van de andere kant. In de spiegel zie je mij mannen aan de ontbijttafel zitten :-)
En een close-up van een boom.
Als je ook deze bomen wilt haken kun je het patroon vinden op het blog van The Royal Sisters. Er staat ook een patroon van een ster, een hart en nog veel meer! Leuk he, als mensen gewoon gratis patronen op hun blog zetten? Ik ben nu bezig met het haken van een kerstbal, die zal ik jullie binnenkort laten zien.

Veel plezier met haken :-)

11 comments, which make me happy!:

Kylie zei

OMG - Gorgeous! There is sooo much work in that Hun, good thing you started last year, lol. Fantastic work. You are an all rounder in the craft dept, hey? Love it!!
Have a wonderful weekend,
Hugs
Kylie xx

Jeanet van der Lee zei

Dat staat gezellig zeg, en hier heb je de komende jaren zeker plezier van. Ik ga ook effe op die site kijken hoor, ben ook soort van haakverslaafd LOL. Groetjes, Jeanet

Patricia zei

Leuk dat ik je vanochtend even in de winkel zag. Je slinger is prachtig geworden hoor!!!
Je bent van alle markten thuis, zie ik.
Groetjes patricia

Marianne Schut zei

Hai Ingrid, super knap gemaakt! Staat erg gezellig zo! Liefs Marianne

Jolara zei

wat leukkkk ! GR Joyce

Katinka zei

meid, hoe krijg je het verzonnen ...
echt WAANZINNIG leuk weer! En nu een slinger met kerstballen ???? of niet? haha

Fijne dag Xx

Inge zei

Wat een geweldige slinger! Daar ga je vast nog jaren van genieten! En wat een werk lijkt me dat zeg, als kan ik daar niets over zeggen want ik kan niet haken ;)

scrapeetje zei

ja inderdaad, waarom dingen voor jezelf houden als je delen kunt he!!
Hij is geweldig leuk, ik heb het patroon even bekeken maar was al heel snel de draad kwijt hoor, maar breien is dan ook meer mijn ding!!
ben een truitje aan het breien met hello kitty erop voor kleindochter Iza, maar pas aan het opknappen van een nekhernia, dus heeeeeeeeeeeeeeeel voorzichtjes!!
Maak er een heerlijke maandag van, was draait, draadjesvlees staat op en ik voel mij dus in mijn knollentuintje heeeeeerlijk!!!

Afke zei

Hoi Ingrid,
Leuk hoor, zo'n slinger. En nu maar wachten op de kaarten???
Groetjes,

Afke

Judith zei

Enige slinger! Kon ik maar haken...

marianne zei

Erg leuk maar het staat in het engels en dan begrijp ik het niet. Kan je het aub voor mij vertalen? Ik vindt ze zo ontzettend leuk!!!
m.koopman@live.nl

Een reactie posten

Bedankt voor je bericht! Dat waardeer ik echt!
Thanks for leaving a comment, I really appreciate that!