zondag 2 januari 2011

Groep {4}

BoBunny daagt ons bij de Layout Challenge Friday uit om pakpapier op je layout te gebruiken. Ik moest meteen denken aan velgekleurd Sinterklaaspapier... iiiieee!!! Ik heb de challenge opgeschreven maar ook snel weggeklikt. Later kwam ik dit dunne papier tegen dat in de doos om de gymschoenen van mijn jongens heen zat. Ook een soort inpakpapier! En de papieren zak is eigenlijk zo'n mooie naturel verpakking dat die er ook bij mocht ;-)
De basis van de lo is van het dessinpapier Mama Razzi (heet het zo?). Uit gewoon wit papier (ik bewaar altijd het witte papier dat in de insteekhoezen van mijn scrapalbums zit) heb ik een vierkant gesneden wat ik aan alle kanten met een randpons van Fiskars heb bewerkt, zonder dat de hoeken goed doorlopen (lekker nonchalant vond ik). Daarop heb ik een vierkant dp van BoBunny Pet Shop Sweater gestikt met de naaimachine. Ik vind de ruit wel leuk bij dit onderwerp passen, doet me denken aan een studenten trui ;-)
Het uithangbord is een stans van Tim Holtz (verkrijgbaar bij Het Scrapbook Atelier). Het bovenste deel en de houten letters heb ik bewerkt met Crackle Paint (picket fence) en daarna de randen met Distress Inkt Vintage Photo.
De groene {4} is van foam en van American Crafts (verkrijgbaar bij Het Scrapbook Atelier). De filmstrip is ook een stans van Tim Holtz, links een beetje opgerold en met nietjes vastgezet.
Lekker he, dat deze zondag nog achter de drukke feestdagen aan kwam? Geniet ervan, thuis of ergens anders :-)

2 comments, which make me happy!:

Patricia zei

Lekkere stoere Layout Ingrid en leuk opgelost met dit "inpakpapier". Groetjes Patricia

scrapeetje zei

Hij is weer superleuk!!!!
Wat een boel te zien, heerlijk!!!
En ja heerlijk die extra zondag, wij hebben heerlijk beetje dvd zitten kijken en alle leftovers opgegeten en gesnoept, en nu is de weegschaal niet content dus moeten we gaan consuminderen!!!
maakt niet uit, morgen begint het werkende leven weer, twee boterhammetjes mee, en wat fruit ha, dan is er geen verleiding meer!!
Groep 4, leuk jaar, dan kunnen ze al alles lezen en kun je echt gaan zien waar hun interesse ligt, geniet er dubbel van!!
Maak er een heerlijke maandag van!

Een reactie posten

Bedankt voor je bericht! Dat waardeer ik echt!
Thanks for leaving a comment, I really appreciate that!