maandag 3 januari 2011

Jump fun

Mmm, het is maandagochtend. Ik weet dat ik laatst zei dat ik wel graag het gewone ritme terug wilde na al die feestdagen, maar ik was even vergeten dat daar ook bij hoort dat de wekker zo vroeg gaat... Maar het is allemaal gelukt. Het is nu half 11 en ik zit met een mok Latte Macchiato achter de laptop om hier te laten zien wat ik gisteravond heb gemaakt :-)
Het is nog een layout. Ik kwam deze foto tegen in mijn scrapmap, met papier er al bij. Het is het tweede deel van een dubbele layout. De eerste helft heb ik in de zomer laten zien. In het kader van "opgeruimd staat netjes" is het nu met de tweede helft erbij compleet.
Het dessinpapier zijn oudjes van Fancy Pants en de letterstickers zijn van Sassafrass.

Ik heb de sketch gebruikt van The Sweet Peach Crop Shop. Hij is leuk he? Maar de challenge loopt morgen al af.
De rand en de cirkel heb ik met de naaimachine gestikt. De bloem is gemaakt met een stans van Tim Holtz (verkrijgbaar bij Het Scrapbook Atelier).
En hier zie je de 2 layouts naast elkaar. Ik ben zelf niet zo enthousiast over dit project, misschien zijn het de kleuren (te koud), of misschien is het te strak... Ach ja, soms heb je dat. Waar ik wel enthousiast over ben...
Daar word je vrolijk van he? Ja, ik heb weer een gezellige oppasdag. Ik hoop dat jij ook een gezellige dag hebt! Tot gauw.

6 comments, which make me happy!:

Kylie zei

OMG - what a beautiful little girl! I love her happy smile :)
Gorgeous layouts Ingrid! I did a spot of scrapping on the weekend too...although I am not brave enough to show the world yet... lol, its the first layout in over a year!
Happy New Year Hunny,
Hugs
Kylie xx

Jeanet van der Lee zei

Wat een schattig oppaskindje heb je toch zeg. Tja, hier liep de wekker ook weer vroeg af, en tot overmaat van ramp had de auto er vanmorgen ook nog eens geen zin in. De eerste schooldag begon dus niet echt goed, 15 min. te laat op school gebracht door mijn zwager, haha.
Je lay-out vind ik leuk hoor, vooral dat stiksel erop. Ikzelf doe eigenlijk nooit iets met foto's, dus ik heb er ook niet zoveel kijk op denk ik. Groetjes, Jeanet

Patricia zei

Ik vind je LO wel leuk hoor. En het papier past perfect bij de foto's. En ooh wat is je oppaskindje toch een scheetje...om verliefd op te worden!! Groetjes Patricia

Inge zei

Ja vreselijk hè die wekker zo vroeg! Je LO is helemaal prima wat mij betreft, ik vind vooral het gestikte cirkeltje erg leuk. Maar ik herken dat gevoel wel hoor ;) En je oppaskindje...ooo wat een schatje!

Riet zei

Wat heb je dat toch weer prachtig gemaakt Ingrid.
Je kan dat toch zo goed,ik kan dit echt niet.

Liefs Riet.

Katinka zei

Geweldig leuk weer! Dat oppaskindje...wat een dotje , tis een lekker lachebekje zo te zien, daar wordt je toch vrolijk van !

Liefss
Katinka

Een reactie posten

Bedankt voor je bericht! Dat waardeer ik echt!
Thanks for leaving a comment, I really appreciate that!