dinsdag 15 maart 2011

Na een hele lange tijd... een layout!

Deze week hebben we bij A Spoon Full of Sugar een sketch voor je, gemaakt door onze eigen Sonja.
Sketch#39
Ik vond hem heel leuk om te gebruiken en heb er een sketch mee gemaakt. Ik had nog een schoolfoto liggen van een kijkochtend waarop Jesse zooooo netjes aan het schrijven is :-)

Voor alle details over de challenge, de prijs die je kunt winnen en heeeeel veel inspiratie kijk je op het A Spoon Full of Sugar Challenge Blog.
Het dessinpapier is van Bo Bunny. De bruine strook links heb ik bewerkt met een randpons en er toen rommelig een touw doorheen geregen. Bij het kant heb ik ook een paar stukken van een echt oud fotorolletjes geplakt.
Ik wil met deze layout ook graag meedoen met de challenge bij The Crafty Pad, waar het thema "knopen" is. Mmm, ben gek op knopen!
De bloem heb ik zelf gehaakt, de tickets zijn van Tim Holtz en verder heb ik ook de naaimachine nog gebruikt. Over de naaimachine gesproken, ik heb een heel leuk rokje voor mijn oppaskindje gemaakt (ja, alweer ;-) ), die zal ik jullie binnenkort laten zien!

Tot de volgende blog!

9 comments, which make me happy!:

Patricia zei

Mooie LO weer Ingrid!! Ik vind het altijd zo knap van je hoe creatief jij omgaat met een sketch. Je geeft er helemaal je eigen draai aan...super. Ik ben ook benieuwd naar het rokje.
Groetjes Patricia

Sonya zei

Hello Ingrid, Wow, Im impressed with your gorgeous scrapbook page! Im a scrapbooker as well, only I seem to have become lost in the world of card making these days. I really must get scrapping again.
Thankyou for taking the time to leave the lovely comment on my blog again. Hugs from Sonya

Mary J zei

Wow, what a fab layout Ingrid - brilliant!

Fleur zei

Oh My! Ingrid this is just amazing, stunning .
I love all the attention to detail
Hugz Fleur xXx

Marianne Schut zei

Hai Ingrid, wauwie je LO ziet er schitterend uit! Zo leuk al die details weer die je verwerkt hebt! Geweldig hoor! Ben heel benieuwd naar je rokje! We zullen vast een foto van die pracht meid zien als ze hem vol trots showt! Liefs Marianne

Linda zei

Hey, das idd een tijdje geleden dat we een LO van jou hebben gezien! Deze is erg mooi zeg! Zoveel te zien en wat een leuke foto ook zeg. De zelf gehaakte bloemen zijn ook zo mooi, moet het toch ook maar eens gaan proberen!Ben benieuwd naar het rokje, maar dat zal zeker weer een prachtig stukje werk zijn! Fijne dag nog. Groetjes, Linda.

Riet zei

Wat heb je dit toch weer prachtig gemaakt Ingrid.

Liefs Riet.

Inge zei

Ooowww, wat een mooie LO!! En dan ook nog een rokje gemaakt...je bent zo veelzijdig!

maxine zei

Lovely design thanks for playing along at the crafty pad his week x

Een reactie posten

Bedankt voor je bericht! Dat waardeer ik echt!
Thanks for leaving a comment, I really appreciate that!