woensdag 16 maart 2011

Schatten verzameld en... het rokje!!!

Wat een leuke reacties op mijn bericht van gisteren! Wat grappig dat jullie zo benieuwd zijn naar het rokje dat ik heb gemaakt voor mijn oppaskindje :-) Daarom vandaag een paar foto's, helaas niet van dat de toekomstige eigenaresse hem aan heeft... Ze heeft hem al wel gepast, maar toen was hij nog niet helemaal af.
Het is hetzelfde model als de vorige keer, alleen nu een maatje groter. Ik heb Hollandse kleuren gebruikt omdat haar mama daar zo weg van is ;-)

Heerlijk toch al die roesels?
Verder had ik ook al verteld dat ik zondag met mijn moeder op de Aristieke Handen Beurs heb gestaan, een beurs waar mensen zelfgemaakt spullen kunnen verkopen. Ik wil nog graag mijn verzamelde schatten showen... Hierboven zie je twee vintage muurhangers.
Een mooie broche/ hanger. Heb geen idee wat ik er mee ga doen, maar ik moest hem gewoon hebben ;-)
En dan een foto waar vooral mijn vriendin Agnes erg benieuwd naar was... een boodschappentrolley van PIP stof! Gemaakt door een moeder en dochter die heel enthousiast vertelden dat ze de stof op Texel hadden gekocht, tijdens een korte vakantie. Toen ze het zagen waren ze meteen verkocht. Nou, zo verging het mij ook. Ik zie mezelf al door de winkelstraat heen lopen, al shoppend... zonder zere schouders van al die tassen ;-)
Tjonge, leuk om alles zo bij elkaar te zien. Hoop dat jullie er ook van genoten hebben. Morgenmiddag ben ik weer terug met mijn kaart voor Tickled Pink Stamps, tot dan!

4 comments, which make me happy!:

Marianne Schut zei

Wauw Ingrid, wat een super lief rokje is dit geworden, prachtig gemaakt wat zal die klein meid hier in stralen! Ook je aankopen zijn helemaal leuk! Vooral je trolly! Lekker vrolijk! Veel plezier ermee! Liefs Marianne

Agnes van Hensbergen - agnesstampcards zei

AAAAHHHH die troly wil ik ook echt helemaal geweldig!!!!!!!Super.

En het rokje wat is dat kleine toch schattig doet me denken aan sanne toen ik alles voor haar maakte.
Lfs Ag

Judith zei

Hallo Ingrid,
Ik heb een paar blogberichten gemist )-:
Maar nu alles goed bekeken: leuke spulletjes allemaal, zowel je kaart, je LO en je aanwinsten. Dat rokje zal jouw schattige oppaskindje goed staan (:
groetjes Judith

Afke zei

Hoi Ingrid,
Wat leuk, zo'n echt Hollands rokje. En een echt Hollandse trolly. Daar kun je je wel mee vertonen.

Een reactie posten

Bedankt voor je bericht! Dat waardeer ik echt!
Thanks for leaving a comment, I really appreciate that!