maandag 22 juli 2013

Een nieuw project

Een nieuw project beginnen, dat is zo leuk! En ik mocht het mag mezelf... ;-) Ik kijk bijna geen tv, behalve als "Boer zoekt vrouw" erop is, en heel af en toe een dvd uit mijn eigen collectie. Maar sinds een paar weken ben ik wel weer verslingerd aan de Australische serie "Mc Leod's Daughters". Een paar jaar geleden keek ik dat ook regelmatig en ik heb het nu weer opgepakt. En het is natuurlijk jammer als mijn handen niets doen onder het tv kijken. Aangezien ik niet "blind" kan haken, moest ik wel een breiwerkje opzetten... Ik heb nog een tas vol roze, dikke katoen staan en ben daarom begonnen aan een babydeken. Niet omdat ik er één nodig heb, maar omdat het zoveel katoen is dat ik het bijna alleen op kan maken aan een deken.
 Het voelt wel weer heerlijk om breipennen vast te houden na zo'n lange tijd. Maar het is ook weer even wennen. Ik moest lachen bij mezelf omdat ik steeds de bol links van me neerleg, dat ben ik met haken gewend, maar met breien ligt je bol juist rechts!
Vanmiddag ben ik in de tuin nog verder gegaan. De bol in een emmertje zodat hij niet het hele terras over rolde ;-)
Een fijne week allemaal! En bedankt voor je bezoekje, gezellig :-)

3 comments, which make me happy!:

Stamping & Paper Crafting with Ingrid zei

Ben benieuwd naar het eindresultaat, maar jouw kennende zal het ongetwijfeld mooi worden. Misschien heb je de tip gezien op facebook, over de wegrollende bolletjes katoen, in een lege bus van de jodekoeken. Lege bus bolletje er in gaatje in de deksel, en haken/breien maar.
Groetjes Ingrid

Arja van Garderen fotografie en styling zei

Volger nummer 590 heeft zich aangemeld! :)
Wat een leuke blog heb je zeg!
Liefs Arja

Astrid zei

Wat leuk zeg dat je dat dan opmaakt. En de poes vind je bolletje wol ook leuk die kijk heel koddig ernaar.
Groetjes Astrid

Een reactie posten

Bedankt voor je bericht! Dat waardeer ik echt!
Thanks for leaving a comment, I really appreciate that!