maandag 29 juli 2013

Minialbum "sloot"

De foto's zijn al wat ouder (winter 2011-2012) maar te leuk om ongebruikt te laten liggen. En ook nog precies het goede aantal voor dit leuke minialbum van Graphic 45, dat bestaat uit craft tags aan een grote ring.
Het hekje op de voorpagina heb ik gemaakt van ijsstokjes. De stempel UR2CUTE is van My Favorite Things (Scrap-en-Co).
De schoenen waren helemaal stuk en ze lagen al bijna in de container toen ik bedacht dat ik de lip er wel uit kon knippen ;-) Ta-daa, pagina 2 gevuld!
Het dessinpapier dat ik her en der in dit boekje gebruikt is een wat oudere lijn van Authentique. De penpunt bovenaan de bladzijde is van Tim Holtz.
Onder de foto heb ik het kartonnetje geplakt dat uit een verpakking bloemen van Prima komt.

 Het vlaggenlijntje is gemaakt met een stans van My Favorite Things (Scsrap-en-Co) en voor de strookjes over de foto heb ik een postzegel randpons van Fiskars gebruikt.
Het kleine envelopje met tag erin is van Melissa Frances, de stickertjes met teksten erop komen uit een boekje van Tim Holtz. Achter de foto een pagina uit een oud boek.
Deze houten schuifjes vind ik zo leuk en ze passen helemaal bij het natuurlijke thema van dit boekje. Ze zijn van Artemio en te koop bij Scrap-en-Co in Klarenbeek.
De veertjes heb ik uit vilt geknipt, de stempel met het praatwolkje is van MFT en de camera erin van Simple Stories (Snap!). De houten embellishments in dit album zijn van Studio Calico en Kaisercraft. Het klemmetje is van Tim Holtz.
De tekst op deze pagina stond op een dessinvel van... Bo Bunny volgens mij? Ik vond het wel passend bij de foto van de jongens hieronder. Extra leuk op deze pagina is de alarmbeveiliging, een plastic schijfje met daarin twee buisjes met rode en blauwe verf. De winkelmevrouw wilde hem weggooien, toen ik vertelde dat ik hem wel wilde gebruiken bij het scrappen gaf ze me ook nog een leuke sleutelhanger, deze heb ik aan de ring gehangen, het is die met de bruine kraal een het leren kwastje.
Van alle foto's heb ik de randen bewerkt met de distress tool van Prima (die lichtblauwe die lijkt op een voetvijl ;-)).
Achterop nog wat stukjes dessinpapier en een paar stempels. Van de grote ronde weet ik het merk niet meer (Kaisercraft?). De ticket op craft papier is een stempel van Marianne Design (Scrap-en-Co).
 Aan de grote rind heb ik naast de sleutelhanger nog twee stukjes kant en 2 stukjes touw met charms gehangen. Het klokje is van Scrap-Unlimited. Met alle versieringen op de pagina's is het best een dik album geworden, ookal heeft het maar 6 pagina's.
Dit was eens een snel projectje van mij, da's ook wel lekker! Ik heb gewoon niet te lang nagedacht over elke pagina, gewoon gedaan wat in me op kwam. Relaxed!

8 comments, which make me happy!:

Martine zei

wat een super geweldig boekje!
heerlijk toch die spelende jongens in de sloot!
Echt super!

Groetjes Martine

Katootje55 zei

Wat een leuk, stoer minialbum is dit geworden!!
Met héél veel mooie details.....Vooral het hekje van ijsstokjes vind ik een vondst om te onthouden.

Groetjes,
Toos

Stamping & Paper Crafting with Ingrid zei

Wauw wat een supergaaf album heb je gemaakt, een snel projectje noemt ze dit ;) Het is ook wel helemaal jouw stijl, om tot zo iets leuks te komen.
Groetjes Ingrid

Astrid zei

Heel erg leuk zeg die super albumpje.
Gaaaf.
En wat heb je een leuke layout op je blog.
Groetjes Astrid

Colien zei

Wat gaaf! Ziet er stoer uit, past mooi bij de foto's, erg gaaf! En de 'kop' van je blog is ook super, heel persoonlijk!
grtz. Colien

Sanne zei

Je bent een kei hierin! Ik vind het een geweldig boekje. Lekker dik me van alles en nog wat. Geweldig!

Liefs Sanne

Annelies Creatief zei

Snel projectje? Zo ziet 't er niet uit. Mooi! Je blogheader is ook mooi, met dat rood en die schattige kaart.
Groetjes, Annelies.

marmarel zei

Dat is een prachtig foto-boekje geworden!

Een reactie posten

Bedankt voor je bericht! Dat waardeer ik echt!
Thanks for leaving a comment, I really appreciate that!