maandag 4 november 2013

Druk met... leven!

De laatste tijd heb ik weinig tijd voor bloggen... of voor het afstruinen van blogs... Opgeslokt door het leven. Doet me denken aan deze uitspraak:
John Lennon lyric - love it!
Alles prima hier, maar druk... Waarmee? Geen idee eigenlijk...
Nou ja, wel een klein beetje een idee... 
 Druk met de was... mijn beurt voor het wassen van de hockeyshirts van het team.
 Ik ben ook druk geweest met het maken van een grabbeljurk. Een wijde jurk met zakken waarin je kleinigheidjes kunt stoppen en waar kinderen dan in mogen grabbelen.
Ik had me een beetje verkeken op de tijd die dit project in beslag nam.
 

 
 Ik heb hem gemaakt voor New Day Impact, een mooie organisatie die vrijwilligerswerk doet in Albanië.
 Tussendoor ook nog koffie gedronken natuurlijk, kost ook tijd ;-) 
 En toen moest de kledingkast worden omgepakt van zomerkleding naar winterkleding. Zo'n klus waar ik tegenaan kan hikken...
En er moesten nieuwe schoenen worden gekocht met de jongens. Het moesten stoere schoenen worden, beetje sportschoen-achtig, en met veel kleuren graag! Ze hebben nooit dezelfde schoenen gehad. Ruben vond het ook minder leuk dat het daar nu wel op uit kwam, maar deze vonden ze allebei het lekkerst zitten. Dan maar verschillende veters erin!
Tja, zo kun je druk zijn met "leven". Gelukkig kan ik ook nog genieten van deze geraniumbloem die zich er niets van aantrekt dat het inmiddels al november is :-)

2 comments, which make me happy!:

marmarel zei

Heerlijk blogje! Ik stond vanmorgen ook met verbazing naar de geranium-bloemetjes te kijken. :-) Ge-wel-dig, zo'n grabbeljurk. Ik moet gelijk denken aan vroeger, toen wij een bazar hadden in onze kerk. Ik mocht zo'n grabbeljurk aan en had op mijn borst een papier gehangen: Hier grabbelen. Een aardige oom (iedereen noemde hem oom Kees) wees mij erop dat ik het papier beter op mijn rug kon hangen... Ik ben sindsdien nergens weer zo'n grabbeljurk tegen gekomen grappig om 'm nu hier terug te zien! :-)
Succes met al je bezigheden!

Janna zei

Je kunt het maar druk hebben met het leven. Soms leuk en soms minder, maar alles hoort erbij. Ik heb de kledingwissel er al een tijdje op zitten, gelukkig niet zoveel en het meeste kan ook weg want de kleine kinderen groeien nog. Van dochter (1) kan alles weg en van zoon (5) heb ik alleen wat dingen bewaard waarvan ik wel verwacht dat hij dat volgend jaar ook weer aan kan omdat het hem nu nog wat te groot was.
Koffie vind ik niet lekker, maar die beker ziet er wel heel gezellig uit.
En wat grappig een grabbeljurk, nog nooit gezien maar heb je zo te zien mooi gemaakt. Ik heb ook een naaimachine maar die staat bij mijn ouders, ben er geen vriendje mee. Wie weet ooit.... Eerst maar weer eens kaartjes maken, er zijn al een aantal geprikt en nu borduren.

Een reactie posten

Bedankt voor je bericht! Dat waardeer ik echt!
Thanks for leaving a comment, I really appreciate that!