dinsdag 20 januari 2015

Rommelige sokken

Misschien een beetje een rare titel voor een blogbericht, maar het dekt de lading! Ik ga namelijk vanaf nu rommelige sokken "doen".
 Voorheen vouwde ik de sokken van ons allevier altijd netjes plat, 2 op elkaar en dubbel vouwen op de hiel, in elkaar vouwen en netjes recht trekken. Zoals het rijtje met witte sokken links op de foto. Maar dat is verleden tijd! Het rommelige sokken tijdperk is aangebroken :-)
Mmm, ziet er heel gezellig uit. Eigenlijk best ok, toch? Nou ja, maakt ook niet uit wat jullie er van vinden, ik ga het toch doen. Ha! ;-) Maar eerst alleen bij de sokken van de jongens, want hé, we moeten het niet meteen overdrijven hè!
Je zou het een goed voornemen kunnen noemen, maar eigenlijk doe ik niet aan goede voornemens. Ja, ik doe er wel aan maar ze zijn bij mij niet persé gekoppeld aan de maand januari. Ik bedenk het hele jaar door dingen om... tja, hoe zal ik het noemen... Om mezelf te verbeteren? Maar dat klinkt alsof ik nu nog niet goed ben. Opwaarderen? Maar dat klinkt alsof ik nu nog niet veel waarde heb. Ontwikkelen! Dat is het woord :-)
Maar ik snap het wel hoor. Nieuw jaar, nieuwe kansen, vraagt om een nieuwe frisse start. Maar zo jammer als je halverwege het jaar een geweldig idee hebt en daar dan met minder enthousiasme voor zou gaan dan dat je dat idee in januari te binnen schiet.
Anyway... ik zit lekker aan onze nieuwe eettafel, achter de laptop, met een mok Latte Macchiato (dagelijks geniet momentje) om mijn fitness oefeningen (rek- en strekoefeningen) te digitaliseren. In de hoop dat die zich meerdere keren per week zullen gaan herhalen. Tjonge, 2 ontwikkelpunten op 1 dag!

Ik wens jullie een heerlijk dag toe, met of zonder rommelige sokken :-)

2 comments, which make me happy!:

Verie - Vestywo zei

Wat een gezellige blogpost, Ingrid! leuk idee van `de rommelige sokken`. Toch houd ik het bij `de nette sokken` ;) ! Fijne avond,..

Lieve-groetjes,
Verie

Colien zei

Haha, da's pas een ontwikkelpuntje om van te genieten! (hier ook 2 rommelbakken: 1tje met sokken en 1tje met ondergoed, zowel aan mijn als aan Rolf zijn kant van de kast. Lekker makkelijk!) En blijf ook genieten van je dagelijkse momentje, zeker aan zo'n mooie tafel!
grtz.Colien

Een reactie posten

Bedankt voor je bericht! Dat waardeer ik echt!
Thanks for leaving a comment, I really appreciate that!