zaterdag 6 oktober 2018

Vertraagtijd

 Tjonge, wat leuk om weer eens een blog te schrijven! Geen idee of iemand het leest omdat ik zolang absent ben geweest, maar het typen geeft me al plezier, dus al is het alleen voor mezelf, ook prima :-) (kan ik oefenen voor dat boek dat ik ooit nog wil schrijven, haha).
Misschien komt het door het jaargetijde (gezellig, binnen, knus) dat ik behoefte heb om weer te gaan schrijven... Maar nee, dat kan niet de reden zijn, van de zomer vond ik het ook heerlijk om een vakantiedagboek bij te houden (moet ik ook eens een blog over schrijven, #onthouden).
Ik denk eigenlijk dat het het langzamere ritme van een blog is in vergelijking met Instagram. Het verhaal blijft hier gewoon staan, bovenaan de pagina, tot ik weer zin heb om te schrijven en het 1 plaatsje opschuift naar beneden. Ha, hoe anders is dat op IG! Daar is het meer zoals de artikelen in de krant: even nieuws en dan onderin de kattenbak.
Ik voel altijd een soort gehaastheid bij het scrollen door de foto's op Insta, ben ik de enige? Veel mensen nemen zelfs de tijd niet meer om het hartje aan te klikken, alleen nog kijken! Maar hoe moet dat als ons hart er niet meer bij betrokken is? Haha, woordgrapje ;-)
Ja, dat zal het zijn; ik heb behoefte aan iets rustigers... Voor erbij hoor, want ik ga niet stoppen met IG, nee joh. Just take my time!
We zijn 2 maanden geleden verhuisd (blij!) en ook daarin moet ik iets rustiger aan doen. Ik moet accepteren dat niet alles volgende week af kan zijn, dat ik niet een heel huis kan schilderen in 2 weken, dat niet alles perfect is voordat er vriendinnen op bezoek komen... Kan ik dit loslaten en gewoon genieten van elk dingetje dat wel af komt? Van elke doos die ik wèl uitpak (in plaats van zuchten over de 50 dozen die nog op de vliering staan, lang leve de vliering!)? Ik ga het echt proberen want al dat harde rennen is niet goed voor me merk ik.
Het was een heel drukke zomer voor ons en het is goed om even af te remmen. Om de tijd te nemen voor de dingen die ik doe. Om een taart te bakken... (#carrotcake)
Om een boek te lezen... (Jill Mansell "Stuur me een berichtje")
Om een langzame lunch te maken, yum!
Ok, ik voel me al véél relaxter nu ik dit de wereld in heb gestuurd.
"She watched the ice flowers on the window pane fade... Her eyes slowly closed in the cinnamon scented bubbles and the soft darkness told stories to the laughing moon." Kijk, degene die dit schreef weet van ontspannen!
Tot gauw, het was leuk!

17 comments, which make me happy!:

Mabel zei

Nou lieve Ingrid, ik heb in ieder geval wel je blog bericht gelezen. En herken heel veel in wat je schrijft! We zijn allemaal maar druk aan het rennen, ik wil ook altijd dat alles 'perfect' is maar ook dat is voor mij niet altijd haalbaar. Juist die kleine dingen als het lezen van een boek, iets bakken...daar de tijd voor vrij maken. Goed van je om dat zo te delen, het zorgd ervoor dat we daar allemaal weer even over na gaan denken. En fijn dat het schrijven jou ook rust geeft!
Liefs, Mabel

Hipenhandgemaaktbylin zei

Lieve Ingrid...ik hou van blogs....heb er zelf ook één waarvan ik me aftijd wel af vraag of mensen het willen lezen...maar ik doe het ook voor mezelf. Ik kan er net wat meer in kwijt. En ik lees ook graag blogs, het geeft meer een gevoel van degene achter de blog. En aan die vluchtigheid van het leven...tja daar maak ik me ook schuldig aan. Soms realiseer ik het me...dat er meer is dan dit digitale gebeuren. Ik volg je graag hier of op insta. Dat wat jij bent, wat je maakt en wat je doet maakt jou echt Ingrid... echt Leukgemaakt! Dikke knuffel van Lin - hipenhandgemaaktbylin

Heidididid zei

Ook ik vertraagd graag met je mee!Ik wordt soms wat gestressed van / op IG dat kan toch niet de bedoeling zijn denk ik dan! Ik geniet wel van je IN feed en je stories ik wordt daar altijd zo blij van :) lieve groetjes Heidi(didid))

Trudy zei

Nou alvast 4 mensen hebben je leuke verhaaltje gelezen en je mooie foto's bekeken. Wie weet hoeveel er nog volgen.
Ik heb nog een tip voor je ga hardlopen dan ben je de rest van de dag te moe om nog verder te rennen! Dan ga je vanzelf wel een boek lezen.
groetjes en nog een fijne dag Trudy

Colien zei

Wat leuk om hier ook weer wat van je te zien! Ik volg je natuurlijk op Insta, maar je staat ook nog in mijn lijstje favorieten van bloggers, hoor!
Mooie foto's, lekker kleurig en daarom helemaal jouw stijl. Ik kan er erg van genieten, maar doe gerust rustig aan, niks verplicht...
grtz.Colien

Clipping Path zei

I'm personally a big fan of leukgemaakt blog. Thanks for sharing this post.

sanpiseth40 zei

Great article..I am looking so forward to your blogcomment and
I love your page on your post.. That is so pretty..
หนังตลก

Tante Maaike zei

Hoi Ingrid,
Ik volg je een poosje op IG en nu dus ook op je blog. Een verhuizing is altijd onrustig en druk. Ik ben in Juni verhuisd en heb dus ook nog heel veel dozen staan die uitgepakt moeten worden. Ik heb alles maar los gelaten, het komt vanzelf. Stapje voor stapje en intussen gewoon lekker creatief bezig zijn tussen alle bedrijven door. Succes!

Araya zei


apkbooster

tutuapp apk

Hotstar Premium

Torque pro Apk

Helma wilbrink zei

Ik las het! Herkenbaar...ook verhuisd, ook een blog waar ik weinig op schrijf. Nu ik dit zo lees, denk ik dat ik ook weer eens tijd ga nemen om berichtjes te plaatsen... want inderdaad, het plezier ervan duurt langer dan van een foto op insta. Dank en een fijn en gezellig weekend!

nandhu zei


tutuapp vip
tutuapp apk
tutu app apk
tutuapp install
tutuapp download
They have a lot of amazing apps and games which can be...

Robert Smith zei

It's a very very lovely blog. I really appreciate it. Thank you so much

Clipping Path zei

Thank you so much for the detailed article.Thanks again.

David Millar zei

Thanks, there are some great ideas here that I had not considered. I'll be recommending this article to others too.

Unknown zei


netflix free subscription
free subscription for netflix
how to get netflix free subscription
thanks for sharing this netflix process

ebony lorange zei

Looks beautiful all of these here. I appreciated this effective published. Image Retouching
Photo Editing Helps
Neck Joint
Photoshop Guideline
Clipping Path Tutorial
Drop Shadow Helps
Background Remove
Image Editing
Image Cut Out
Photo Manipulation

Unknown zei

김천출장안마
전북출장안마
나주출장안마
나주출장안마
문경출장안마
완주출장안마
문경출장안마


Een reactie posten

Bedankt voor je bericht! Dat waardeer ik echt!
Thanks for leaving a comment, I really appreciate that!